header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

kreditkortGalskap: Prepaid bankkort for sosialturister.

Hvilken nordmann har ikke registrert at nyankommende sosialturister ser sunne og friske ut, utstyrt med nye merkeklær, sko og selvsagt de nyeste modellene av smart-phones. Dette på tross av at de har „flyktet“ over flere grenser for å utnytte Europas sosialsystemer. Nå har galskapen tatt et nytt steg i den aktive ødeleggelsen av Europas nasjonalstater.

Den slovenske nyhetskanalen Nova24tv har publisert informasjon fra Kroatisk politi hvor hordene av kulturfremmede nå er utstyrt med Prepaid kredittkort. Disse kredittkortene er utgitt av MasterCard og har logoen til EU og UMHCR (United Nations High Commissioner for refugees). Videre må disse «flyktende» ikke fremvise legitimasjonspapirer da kortinnehaveren er UNHCR, altså FN. Som Nova24tv formidler, finnes det ikke tvil om at FN og EU samarbeider med MasterCard for å formidle disse prepaid kortene til «migrantene». Redaktøren Ninoslav Vucetic skriver i en Tweet: – Disse bankkortene er nok et bevis for hvordan EU ødelegger den europeiske kulturen. Blir de invitert med penger for å utøve vold? Hvem gir migrantene et slikt bankkort slik at de uten for- og etternavn kan heve store kontantbeløp?

EU, FN, Soros og Mastercards mål er ødeleggelsen av Europa
UNHCR skisserer selv hvordan de hjelper migrantene i bl.a. Hellas, Montenegro og Bosnia-Herzegovina. Hva som ikke fremkommer er om det er Soros direkte eller FN som finansierer dette bankkortet. For 2018 har UNHCR et budsjett på 1550 millioner norske kroner bare for «flyktninger» i Hellas.

Allerede i 2016 publiserte Mastercard et prepaid kredittkort fordi de ville at «flyktninger har rett til mobilitet, fleksibilitet og verdighet». I en pressemelding kunngjorde de også et samarbeid med superkapitalist og spekulant George Soros og en av hans utallige NGO-stiftelser ved navn «Humanity Ventures» med et budsjett på ufattelige 500 millioner Dollar. Målet er i følge pressemeldingen å «hjelpe migranter og flyktninger i hele verden slik at de mottas positivt i de landene de reiser til», les invasjonen av Europa. Mastercard erklærte også «innovative betalings-, data- og identifikasjonsløsninger for underpriviligerte», les ikke etniske europeere, altså kulturfremmede.

FMI mener at disse bankkortene kunne blitt gitt til de menneskene som er i sine hjemland hvor kostnadene til livsopphold er langt lavere enn i Europa. Med disse astronomiske beløpene som kredittkortene representerer kunne investisjoner og en forbedring for deres hjemland og familier blitt realisert.

Ikke tro et ord: De styrende indoktrinerer og lyver!
EU, FN, UNO, UNHCR, NATO, Soros, MasterCard, de fleste europeiske regjeringer og selvsagt folkefiendene og marionettene i den norske regjering lyver Europas etniske befolkning rett opp i ansiktet. Ordet skam er for globalistforkjempere, Bilderberger-vennene, diverse NGOs og Atlanterhavsgrupperinger, inoffisielle og offisielle, et fremmedord. Omfolkning-planene for ødeleggelsen av Europas nasjonalstater gjennomføres på høygir. Provokasjoner, folkerettsstridige kriger, borgerkriger, sosial uro, kriminalitet, voldtekter hat, forakt og en styrt invasjonen av kulturfremmede. Kanskje sterke ord og påstander for indoktrinerte nordmenn som fortsatt leser, ser, hører og faktisk tror desinformasjonen som de statsstøttede systemmediene presenterer.

FMI har igjen presentert og offentliggjort bakgrunnsinformasjon som systemmedia ikke vil at du skal ha kunnskap om. Støtt oss eksempelvis ved å laste ned gratis informasjonsmateriale, kjøp diverse artikler, tegn et abonnement på Norge Er Vårt eller bli medlem av FMI. Et direkte økonomisk bidrag for vårt arbeid og videre ekspansjon er en annen mulighet.

Nettredaksjonen

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 212 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015