kreditkortGalskap: Prepaid bankkort for sosialturister.

Hvilken nordmann har ikke registrert at nyankommende sosialturister ser sunne og friske ut, utstyrt med nye merkeklær, sko og selvsagt de nyeste modellene av smart-phones. Dette på tross av at de har „flyktet“ over flere grenser for å utnytte Europas sosialsystemer. Nå har galskapen tatt et nytt steg i den aktive ødeleggelsen av Europas nasjonalstater.

Den slovenske nyhetskanalen Nova24tv har publisert informasjon fra Kroatisk politi hvor hordene av kulturfremmede nå er utstyrt med Prepaid kredittkort. Disse kredittkortene er utgitt av MasterCard og har logoen til EU og UMHCR (United Nations High Commissioner for refugees). Videre må disse «flyktende» ikke fremvise legitimasjonspapirer da kortinnehaveren er UNHCR, altså FN. Som Nova24tv formidler, finnes det ikke tvil om at FN og EU samarbeider med MasterCard for å formidle disse prepaid kortene til «migrantene». Redaktøren Ninoslav Vucetic skriver i en Tweet: – Disse bankkortene er nok et bevis for hvordan EU ødelegger den europeiske kulturen. Blir de invitert med penger for å utøve vold? Hvem gir migrantene et slikt bankkort slik at de uten for- og etternavn kan heve store kontantbeløp?

EU, FN, Soros og Mastercards mål er ødeleggelsen av Europa
UNHCR skisserer selv hvordan de hjelper migrantene i bl.a. Hellas, Montenegro og Bosnia-Herzegovina. Hva som ikke fremkommer er om det er Soros direkte eller FN som finansierer dette bankkortet. For 2018 har UNHCR et budsjett på 1550 millioner norske kroner bare for «flyktninger» i Hellas.

Allerede i 2016 publiserte Mastercard et prepaid kredittkort fordi de ville at «flyktninger har rett til mobilitet, fleksibilitet og verdighet». I en pressemelding kunngjorde de også et samarbeid med superkapitalist og spekulant George Soros og en av hans utallige NGO-stiftelser ved navn «Humanity Ventures» med et budsjett på ufattelige 500 millioner Dollar. Målet er i følge pressemeldingen å «hjelpe migranter og flyktninger i hele verden slik at de mottas positivt i de landene de reiser til», les invasjonen av Europa. Mastercard erklærte også «innovative betalings-, data- og identifikasjonsløsninger for underpriviligerte», les ikke etniske europeere, altså kulturfremmede.

FMI mener at disse bankkortene kunne blitt gitt til de menneskene som er i sine hjemland hvor kostnadene til livsopphold er langt lavere enn i Europa. Med disse astronomiske beløpene som kredittkortene representerer kunne investisjoner og en forbedring for deres hjemland og familier blitt realisert.

Ikke tro et ord: De styrende indoktrinerer og lyver!
EU, FN, UNO, UNHCR, NATO, Soros, MasterCard, de fleste europeiske regjeringer og selvsagt folkefiendene og marionettene i den norske regjering lyver Europas etniske befolkning rett opp i ansiktet. Ordet skam er for globalistforkjempere, Bilderberger-vennene, diverse NGOs og Atlanterhavsgrupperinger, inoffisielle og offisielle, et fremmedord. Omfolkning-planene for ødeleggelsen av Europas nasjonalstater gjennomføres på høygir. Provokasjoner, folkerettsstridige kriger, borgerkriger, sosial uro, kriminalitet, voldtekter hat, forakt og en styrt invasjonen av kulturfremmede. Kanskje sterke ord og påstander for indoktrinerte nordmenn som fortsatt leser, ser, hører og faktisk tror desinformasjonen som de statsstøttede systemmediene presenterer.

FMI har igjen presentert og offentliggjort bakgrunnsinformasjon som systemmedia ikke vil at du skal ha kunnskap om. Støtt oss eksempelvis ved å laste ned gratis informasjonsmateriale, kjøp diverse artikler, tegn et abonnement på Norge Er Vårt eller bli medlem av FMI. Et direkte økonomisk bidrag for vårt arbeid og videre ekspansjon er en annen mulighet.

Nettredaksjonen

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring