header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

rasistpartietFøste rasistiske parti etablert i Italia. Foto: Skjermdump.

7. november 2018 ble det første rasistiske partiet i Italia dannet med det megetsigende navnet „Afroitalian Power Initiative“, API. Forutsetningen for et medlemskap er at man må være svart afrikaner.

Svart rasist og venstreekstremist
Personen som er initiativtager til dannelsen til dette rasistiske partiet er 54 år gamle Cecile Kylenge. Hun ble født i Kongo og stammer fra en rik familie. Hennes far var statstjenestemann, stammehøvding og er gift med bare 4 kvinner og har 39 barn. Polygami er som kjent ikke bare utbredt i muslimske land, men også i Afrika. Som flere av de kulturfremmede som oppholder seg i Italia levde også hun illegalt i Italia, noe hun bekrefter som „ulykkelige omstendigheter“. En katolsk hjelpeorganisasjon brukte sin innflytelse slik at hun ble anerkjent som flyktning. Gjennom et utviklingsprogram fikk hun et studiestipend på Universitetet i Milano, men hun valgte å studere medisin i Roma. I 1994 giftet hun seg med en italiener og ble automatisk italiensk statsborger. Dette skjedde når Italia ble styrt av forskjellige folkefiendtlige venstre-regjeringer.

Som mislykket politiker sendt til EU
I 2013 ble hun valgt til det italienske senatet, selvsagt for et venstreekstremistisk parti. Hun omtaler seg selv konsekvent som svart og tar avstand fra begrepet farget. Den daværende venstreregjeringen brukte henne som et multikulturelt forbilde og hun ble utnevnt til integrasjonsminister. Hennes viktigste oppgave som integrasjonsminister var lovforslag om at barn født av svarte afrikanere automatisk skulle ha rett til italiensk statsborgerskap. Opposisjonspartiet Lega kritiserte denne utnevnelsen på det sterkeste og kalte den sosialistiske visepresidenten i senatet en Orango (Oran-Utan). Reaksjonene fra venstresiden kan sammenlignes med en tsunami. Solidaritetsdemonstrasjoner og påstander om rasisme overfor denne negeren var formidabel. Pådrivere og ansvarlige økonomiske støttespillere for hatkampanjene mot partiet Lega var selvsagt FN, EU og den katolske kirken i Vatikanet. Vi kan vel med rette kalle dette djevelens pakt, da disse tre nevnte institusjonene ikke er kjent for å arbeide for Europas ve og vel.

Selv for den sosialistiske regjeringen ble hun en belastning, og i 2014 sendte de henne som „vrakgods“ til "Europaparlamentet i Brüssel. Der er hun i det riktige selskap med tidligere mislykkede politikere og teknokrater, hvis mål er folkeutvekslingen av det etniske europeiske folk og utryddelsen av Europas nasjonalstater.

API: Bare for svarte afrikanere
Med sitt nystartete parti „Afroitalian Power Initiative“ API er målgruppen “Afro-italienere”. Denne svarte rabiate sosialisten og rasisten fra Afrika er også overbevisst om at det eksisterer et Apartheid i Italia og Europa som i tiden før Nelson Mandela i Syd-Afrika. Rasisten Cecile Kylenge og APIs mål er “politisk innflytelse for et afrikansk diaspora“. Videre skal dette diaspora kjempe for svarte kulturfremmede slik at de „får anerkjent statsborgeskap i Italia og i hele Europa“. I hvilken drømmeverden hun lever i viser følgende uttalelse og kampbrøl fra denne svarte Orango (Oran-Utan): „Vi lever i et historisk tid hvor respekten for afro-italiensk identitet er i fare. Vi må vise at vi finnes. Vi er mot diskriminering og utnyttelsen av svarte. For en fremtid med respekt, velstand og sosial fred“.

FMI vil iallefall gi henne honnør for at dette partiet aldri vil bli fylt opp av hvite mennesker. Der er mange hvite litt dummere da alle kulturfremmede er velkommen til forskjellige eksisterende partier fra Fremskrittspartiet til Rødt hvor de innehar eller var integrasjonspolitiske talspersoner. Vi hilser de multikulturelle partiene i regjering og Storting!

Nettredaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 273 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015