header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

norsk flagg

Aktiv etnisk norsk motstand mot GCM og CRRF!

Demonstrasjonen førstkommende fredag: 

Det tverrpolitiske organisasjonsteamet har et meget konstruktivt samarbeid med det norske statspolitiet. Sikkerheten til alle deltagere som kommer til denne tverrpolitiske manifestasjonen er 100 % garantert, både til oppmøte, under og for hjemreisen.

Statsfinansierte pøbler fra antirasistisk senter, oppfordrer til vold mot et lovlig og demokratisk tverrpolitisk og ikke voldelig arrangement. Dette avskummet er og blir fotsoldatene til den rød-grønne globalist-regjeringen!

 

Norge Er Vårt!

norsk fjord og fjellMøt opp for Vårt Norge. Alle demokratiske og frihetselskende etniske nordmenn har en moralsk plikt til å møte opp!

Det tverrpolitiske organisasjonsteamet, som arbeider på idealistisk og frivillig basis, i motsetning til avskummet fra de statsfinansierte voldelige pøblene fra antirasistisk senter, afa og med aktiv understøttelse fra løgnerne i systemmedia, velsignet av marionettene i regjeringen og systemmedia: ikke tro et ord! FMI som en organisasjon som er bygget på den gamle norske Grunnloven, norsk kultur og vår kristne kulturarv, representerer og presenterer det de styrte, og styrende ikke vil at du skal få kunnskap om.

Det tverrpolitiske organisasjonsteamet garanterer at alle sannhetssøkende deltagere i denne viktige kampen for vårt Norge vil forbli fredelig og sikkerheten for oss alle er garantert.

Eidsvoll plass førstkommende fredag fra kl 18.00 til 19.30.

Norge Er Vårt!

Det tverrpolitiske organisasjonsteamet

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 275 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015