norsk flagg

Aktiv etnisk norsk motstand mot GCM og CRRF!

Demonstrasjonen førstkommende fredag: 

Det tverrpolitiske organisasjonsteamet har et meget konstruktivt samarbeid med det norske statspolitiet. Sikkerheten til alle deltagere som kommer til denne tverrpolitiske manifestasjonen er 100 % garantert, både til oppmøte, under og for hjemreisen.

Statsfinansierte pøbler fra antirasistisk senter, oppfordrer til vold mot et lovlig og demokratisk tverrpolitisk og ikke voldelig arrangement. Dette avskummet er og blir fotsoldatene til den rød-grønne globalist-regjeringen!

 

Norge Er Vårt!

norsk fjord og fjellMøt opp for Vårt Norge. Alle demokratiske og frihetselskende etniske nordmenn har en moralsk plikt til å møte opp!

Det tverrpolitiske organisasjonsteamet, som arbeider på idealistisk og frivillig basis, i motsetning til avskummet fra de statsfinansierte voldelige pøblene fra antirasistisk senter, afa og med aktiv understøttelse fra løgnerne i systemmedia, velsignet av marionettene i regjeringen og systemmedia: ikke tro et ord! FMI som en organisasjon som er bygget på den gamle norske Grunnloven, norsk kultur og vår kristne kulturarv, representerer og presenterer det de styrte, og styrende ikke vil at du skal få kunnskap om.

Det tverrpolitiske organisasjonsteamet garanterer at alle sannhetssøkende deltagere i denne viktige kampen for vårt Norge vil forbli fredelig og sikkerheten for oss alle er garantert.

Eidsvoll plass førstkommende fredag fra kl 18.00 til 19.30.

Norge Er Vårt!

Det tverrpolitiske organisasjonsteamet