header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

sensurBilde: Pixabay.com

Fredagens manifestasjon var en seier for FMI, da det offisielle NORGE kuttet strømmen to minutter før vi skulle begynne.

Begrunnelsen fra sikkerhetsavdelingen på Stortinget var julegrantenningen i dag, første søndag i advent og at strømkursene var endret. FMI har lyd- og bildeopptak som kan bekrefte dette!

Flere deltagere satt i timevis spredt rundt omkring på forskjellige kafeer, restauranter, puber og som besøkende på det nærliggende julemarkedet og bare ventet på klarsignal til å fylle hele Eidsvoll plass.

Dette kan bare klassifiseres som nok en spiker i likkisten til de som definerer seg som demokrater. Har de ikke forstand nok til å forstå at denne regelrette sabotasjen gir den sterkt voksende, folkelige motstanden mot galskapen som hersker i den rød-grønne sumpen i Regjering og Storting? Hva Regjering og Storting her har foretatt seg mot majoriteten av det norske folk er totalt kontraproduktivt!

Det tverrpolitiske organisasjonsteamet takker selvsagt for hjelpen fra ignorantene og vil organisere flere markeringer mot den styrte, styrende adelen i den rød-grønne Regjering og Storting, med lakeiene/gribbene i systemmedia. Vi kjemper aktivt mot den totale utslettelsen av Vårt Norge!

Hjelp og støtt oss med oppmøte, et økonomisk bidrag via Vipps: 43995 eller overfør til vårt kontonummer: 0530.40.68169. Last ned gratis informasjonsmateriell, bestill våre forskjellige klistremerker, bøker og annet, se nettsiden fmi.no.

Med norsk stolt hilsen!

Det tverrpolitiske organisasjonsteamet

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 232 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015