nrk

Avslørende lydopptak, 4, 46 minutter usensurert, med en selverklært «journalist», ansatt i statsfinansierte systemmedia, NRK.

Jeg har hatt den store fornøyelsen og ble faktisk intervjuet (som privatperson) av Christine Svensen i løgnkanalen NRK. Bakgrunnen var at jeg formelt er personen som anmeldte fredagens tverrpolitiske manifestasjon mot de folkefiendtlige avtalene GCM og CRRF, som betyr slutten på Norge som selvstendig nasjon, om vi noen gang var det.

Anstalten NRK mottar over fire milliarder norske kroner i lisensavgift og kan og må defineres som det verste eksempelet på stats- og indoktrineringspropaganda. Likhetstrekkene med kommunistpartiets avis PRAVDA i det tidligere Sovjetunionen er skremmende like. Her følger en samtale jeg hadde i formiddag med denne «klipp, lim og kopiere» statsansatte på skattebetalernes hardt arbeidende penger. Selv med min beste vilje kan jeg ikke definere denne personen som «journalist». Hør selv. Dette er direkte skremmende og avslørende!

Jeg fikk overlevert noen kopier av forsiden til NRK.no i dag, samt enkelte artikler som jeg leste gjennom. Hva som er viktig t for dem systemindoktrinerte, og fortsatt sovende norske befolkningen var følgende: «Kva kan du om norske håndballprofiler?», Dette var en quiz. «Svindal fjernet omstridt okse fra hjelmen», dette var hovedoppslaget. Reklame for NRK radios podcast: «Håndballspilleren Veronika Kristiansen er åpenhjertig om mammaens bortgang i barndommen» + «Hør Astrid S. tolke Ariane Grande", NRK p3. Hvilke personer er dette? Totalt ukjente for meg. Er de innflytelsesrike samfunnstopper eller næringslivsledere? Ny quiz: "Hva het den norske filmen som ble Oskarnominert i 1988?» En ny negativ anti-Trump-melding om at «pause» i handelskrigen mellom USA og Kina gir ikke norsk industri muligheten til å sprette champagnen riktig ennå. Jeg spør ganske enkelt om de ansatte i systemmedia i NRK drikker champagne på skattebetalernes regning? Dette er journalistisk lavmål! Så en artikkel om multikulti: «Vil gjøre det mer skånsomt å sende barn ut av Norge.» Neste artikkel: «Verden svikter disse barna», med et bilde av voksne tenåringer. Videre nevnes det antall barn. Noen som ser motsetningene her? Barn eller godt voksne tenåringer, til dels med kraftig skjeggvekst. Røde kors, én av utallige NGOs som brukes som «objektivt» sannhetsvitne i alle verdens kriseregioner. Nå har denne NGO i følge løgnkanalen NRK laget en rapport med navnet «Alene og utrygg. Barn, migrasjon og seksualisert og kjønnsbasert vold.» Disse «barna» på flukt er femdoblet siden 2012. Familiegjenforeningen vil godkjennes av svikerne.

Systemmedia fortier ytringsfriheten
Hvor er en eneste artikkel at et offentlig godkjent objektivt folkemøte hvor formålet var å opplyse at lands- og folkeforrederne i regjering og Storting, med hyenene i systemmedia og utslette Norge som selvstendig rike?

Hvis dette er symptomatisk for standarden blant norske «journalister» i systemmedia vil jeg vurdere å søke opptak på journalisthøyskolen fra neste semesterstart og da selvsagt med nav-støtte. Eller går det ikke som bostedsløs og med yrkesforbud grunnet min politiske overbevisning som etnisk norsk nordmann?

Stolt norsk hilsen!

Morten Lorentzen
Moss, 3.12.2018