fengselGCM og CRRF betyr utslettelse av Vårt Norge.

Nytt avslørende intervju fra systemmedia.

29. november dagen før den tverrpolitiske manifestasjonen som samarbeider for å sette søkelyset på de folkefiendtlige avtalene GCM og CRRF som betyr utslettelsen av Norge og kulturnasjonene i Europa, ble vårt sentralstyremedlem Morten Lorentzen oppringt av den statlige manipulasjon og indoktrineringsanstalten NRK. «Journalisten» Khatrine Svensen fra NRK gjennomførte følgende intervju angående det godkjente objektive folkemøtet på Eidsvoll plass dagen etter. Avtalen for intervjuet var at fokuset skulle være på statsfinansiert terror mot meningsmotstandere, representert fra antirasistisk senter og afa og over femti organisasjoner som fungerer som stormtroppene til den rød-grønne regjeringen.

Systemmedia lyver! Ikke tro et ord! Kjemp for sannhet, frihet og selvstendighet med FMI! Støtt FMI økonomisk: Vipps 43995. Kontonr. 0530.40.68169.

Slik arbeider såkalte statsfinansierte «journalister»
Velkommen, her er del én av samtalen med «klipp, lim og kopiere» statsansatte selverklærte «journalister». FMI oppfordrer til en organisert folkelig motstand, på tvers av alle organisasjoner og politiske partier: Møt opp om den tverrpolitiske folkelige motstanden mot utslettelsen av kulturnasjonen Norge, førstkommende fredag 7. desember.

Nettredaksjonen