header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

norske flaggMøt opp søndag 16.12. kl 16.00, på Eidsvolls plass, Oslo! Manifestasjon mot voldtekten av Norge!

Begrav personlige interessekonflikter, kjemp for ditt fedreland, vårt Norge! Absolutt ALLE er velkommen. FMI utfordret og oppfordret denne uken de såkalte "folkevalgte" i regjering og Stortinget såkalte "folkevalgte" i regjering og Storting til den kommende tverrpolitiske manifestasjonen på Eidsvolls plass, Oslo.

Beklageligvis har vi ikke mottatt noen respons på vår vennlige invitasjon. Vi har heller ikke mottatt et lite økonomisk bidrag som vi så sårt trenger. FMIs utallige sympatisører og aktivister arbeider på idealistisk basis. Hvorfor gjør vi dette arbeidet? Fordi det er vår plikt som demokratiske og sannhetssøkende frihetskjempere! Vi bærer selvsagt ikke nag til dere der oppe som representerer den nye adelen i vårt Norge, fjernt fra folkedypet. Det er aldri for sent å snu og tenke igjennom sine gjerninger og handlinger. Man kan faktisk forandre mening.

Hva er FMI? FMI er en tverrpolitisk opplysnings- og interesseorganisasjon med det formål og stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandringen til Norge. FMIs medlemmer består av ikke-voldelige, frittalende og positivt tenkende nordmenn.

Ytringsfriheten opplever en kjernesmelting!
Denne kommende fredelige og ikke-voldelige markeringen mot voldtekten av vårt Norge er dessverre avhengig av et konstruktivt samarbeid med ordensmakten. Dette har arrangørene og vi roser statspolitiet. Hvorfor må vi samarbeide med politiet? Fordi voldelige angrep mot representanter for ytringsfriheten er forprogrammert fra ytterliggående venstre-ekstremistiske globalist-fanatikere bl.a. i den statsfinansierte ars. Den rød-grønne regjeringen og Stortinget er så frekke at de finansierer ...... og forsvarer GCM-avtalen.
Det norske folk krever at de folkefiendtlige avtalene GCM og CRRF IKKE undertegnes!

Bred folkelig opposisjon nå!
Enkeltpersoner, grupperinger, organisasjoner og små betydelsesløse partier oppfordres til et konstruktivt samarbeid. Vi har alle et felles mål, nemlig å redde vårt Norge og derigjennom generere en bred folkedemokratisk opposisjon. Enhver som ønsker å holde en appell er mer enn velkommen, dette inkluderer selvsagt også regjering og Storting. Gjester fra utlandet kommer.

Man bør forvente at alle engasjerte gode norske nordmenn kjenner sin besøkelsestid. Vi forandrer ingen ting hvis vi ikke står sammen. Skrivebordsterrorister har man nok av. MØT OPP! LA OSS VISE AT SAMMEN ER VI STERKE!

Alle organisasjoner og nyhetssider har tillatelse til å publisere dette!

Det tverrpolitisk organisasjonsteamet

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 82 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015