nei til utslettelse av norge Nei til utslettelse av Norge!

Oppdatert med siste lydklipp.

Det tverrpolitiske organisasjonsteamet og alle frihetselskende og stolte nordmenn oppfordrer alle enkeltpersoner, grupperinger, organisasjoner og politiske partier - eksisterende eller kommende nasjonalistiske partier, om å delta i denne manifestasjonen: NEI til voldtekten av vårt Norge! Nei til GCM og CRRF!

Sted og tidspunkt: Eidsvolls plass, stortinget, søndag 16. desember kl 16.00-18.30.

Demokrati nå!
Spontane korte apeller vil bli godkjent! Kompromissløst! Vi demokrater i organisasjonsteamet er faktisk demokratiske, vi forlanger direkte-demokrati, dette i motsetning til de som gjemmer seg i sine egne ekkokammere og i korridorene på Løvebakken.

Avslørende og ærlige samtaler usensurert. Arrangøren gir her en representant fra omskoleringsanstalten nrk en innføring i ærlig og objektiv journalistikk. Mange stygge ord er publisert i systemmedia og kommentarer i alternative sosiale medier! Hør to åpenhjertige og selvsagt usensurerte samtaler mellom løgnkanalen nrk og FMIs landsstyremedlem her og her.

Enhver frihetskjemper for vårt Norge, slik vi kjenner det i dag, har en moralsk forpliktelse og SKAL kjempe mot et styrt folkemord utarbeidet av folk- og landsforræderne i regjering og storting. Politikerne på stortinget er ikke det norske folks representanter. Enhver frihetskjemper må møte opp!

Møt opp! Medbring gule vester!

Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Det tverrpolitiske organisasjonsteamet