nyttaar 2019FMI gleder seg til året 2019.

FMI, Folkebevegelsen mot innvandring kan endelig presentere en artikkel med oppløftende og positive nyheter!

Gjennom år med akribisk og grundig forarbeid fremstår FMI igjen som en slagkraftig organisasjon. Som vi offentliggjorde i vår nyttårshilsen i 2017 har vi oppnådd noe av alt det vi skal gjennomføre i tiden fremover.

Medlemstallet, både aktive og støttemedlemmer øker. Ytterligere skolering vil fortsette og vektlegges i 2019. Kvaliteten og de forskjellige ressursene våre medlemmer innehar, er en glede for FMIs landsstyre. Takk til dere alle!

Videre vil FMI sentralt si tusen takk til alle bidragsytere på forskjellige plan: Skribenter av informative artikler, FMI setter ytringsfriheten meget høyt. Alle personer som har og fortsatt vil hjelpe oss økonomisk i vårt viktige opplysningsarbeid overfor den norske befolkningen. Dette informasjonsarbeidet er og vil fortsatt være grunnlaget for FMI. Denne aktiviteten vil og skal intensiveres i året som kommer.

Til alle dere andre som hjelper FMI uten at vi skal konkretisere og offentliggjøre dette, takk! Dere vet hvem dere er.

FMI har som lovet vært en premissleverandør i den offentlige debatten og det skal vi fortsette med i årene som kommer. Som en samlet, dynamisk organisasjon ser vi frem mot et aktivt 2019 og ønsker alle et riktig Godt og hyggelig Nytt år!

royset 051014Bjørnar Røyset
Formann, FMI