omfolkningsshutleKomplett realitetsfjernt: Rødgrønne sosialister tror de kan redde verden.

Hæren av venstrevridde statsindoktrinerte «godmennesker» har igjen vist sin totale mangel på realisme og dumhet. Denne gang var det en nederlandsk realitetsfornekter og teolog ved navn Rikko Voorberg i sin egen organisasjon ved navn «We gaan ze halen» / «Vi drar og henter de». Vi oppfordrer teologens likesinnede her på berget, eksempelvis «klipp, lim og lever i sin fiktive drømmeverden» Harald S. Klungtveit, selvutnevnt ekstremismeforsker uten besinnelse og oppførsel, Eivind Trædal, sint «rørlegger» Raymond Johansen og sjefspropagandist Eriksen til lignende pilgrimsreiser.

Hæren av venstrevridde statsindoktrinerte «godmennesker» har igjen vist sin totale mangel på realisme og dumhet. Denne gang var det en nederlandsk realitetsfornekter og teolog ved navn Rikko Voorberg i sin egen organisasjon ved navn «We gaan ze halen»/ «Vi drar og henter de». Foranledningen for denne «dømt til å mislykkes og attpåtil bli latterliggjort» aksjonen er de mange fremmedkulturelle sosialturistene som oppholder seg i Hellas. En stor bilkolonne, supplert med en buss reiste fra Holland til Athen i Hellas for på en sikker måte transportere 150 ikke-velkomne fremmede tilbake til Holland.

Selvsagt fulgte hollandsk sikkerhetstjeneste og påtalemyndighetene med på denne egeninnsatsen og menneskesmuglingen. De bare ventet på å få arrestert initiativtakerne for den kriminelle handlingen som menneskesmugling representerer. Som teologen uttrykte «Det er jul, derfor tror vi på undere». Den fem dager lange pilegrimsreisen gikk ikke i oppfyllelse for godmenneskene. Ingen i den greske regjeringen svarte på telefonoppringningene fra disse naive systemindoktrinerte. Noe positivt oppnådde de, faktisk å lage en egenprodusert film på 1,5 minutters varighet. Her har de noe å lære av vår hjemlige statsfiansierte systemmedia. Her finnes det jo ikke grenser for tårevåte reportasjer for disse stakkars menneskene som til og med ikke innehar legitimasjonspapirer. Men systemmedias kumpaner i hollandsk TV, rtl, fikk selvsagt produsert en reportasje: https://www.youtube.com/watch?v=xByLB8iT9cU Vi som ikke kan Flamsk kan iallefall se figuren Rikko Voorberg, det finnes utallige likesinnede her i Norge. Legg også merke til hvor mange som liker og ikke liker.....

Henstilling til norske godmennesker:
Vi oppfordrer teologens likesinnede her på berget, eksempelvis «klipp, lim og lever i sin fiktive drømmeverden» Harald S. Klungtveit, «selvutnevnt ekstremismeforsker uten besinnelse og oppførsel, Eivind Trædal, sint «rørlegger» Raymond Johansen og sjefspropagandist Eriksen og sosialist som tjener millioner av kroner betalt av hardt arbeidende nordmenn, i desinformasjonsanstalten og systemmediaorganet nrk. Velsignet blir sikkert en lignende aksjon av marionettene på løvebakken. Pansrede biler kan nok et par statsråder avse for å få importert flere kvalifiserte lykkejegere til Norge. Pansrede biler vil også være nyttig når dere legger ut på denne ekspedisjonen gjennom Europa, bestående av en rasende befolkning helt i utakt med sine «folkevalgte». Lykke til!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!

Bli aktivist eller støttemedlem! Hjelp oss i vårt viktige arbeid. Støtt FMI økonomisk via et brev med innhold (anonymt eller ikke), Vipps: 43995 eller Kontonr: 0530.40.68169. FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N.