header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Allah akbarDisse må vi holde øye med! Hvorfor importerer vi problemer? Illustrasjonsfoto.

Året 2018 sluttet med hva vi er blitt vant til, denne gang på flyplassen Schipol i Amsterdam, Holland. En skjeggete muslim utstyrt med en koffert truet på nyttårsaften med at han hadde en bombe og skrek Allah akbar i avgangshall nr. 3. Politiet reagerte lynraskt og sa han skulle overgi seg, uten reaksjon. Beklageligvis overmannet ordensmakten ham istedenfor å skyte. Etter undersøkelser av avgangshallen ble den åpnet igjen uten et smell. FMI konstaterer at med bare to arabiske ord kan man praktisk talt lamslå en flyplass eller en by. Nervene ligger blankt hos ordensmakten, dette ikke uten grunn, men, pytt, pytt, de vestlige regjeringer importerer jo flittig disse uintegrerbare fremmede. Erna Solberg: Hvorfor gjør du dette mot Norge?

Nabolandet Tyskland er det landet som har importert flest rasefremmede og da blir jo konsekvensene deretter. Vi referer til to forskjellige episoder som illustrerer en tysk hverdag og man behøver ikke mye politisk innsikt for å fastslå at dette vil spre seg til Norge, vi nevner bare hverdagen i Sverige. 

allah akbar 1Amberg var for få år siden en fredelig liten by med en homogen befolkning.

Amberg, en liten by i Bayern ble lørdag hjemsøkt av fire kulturfremmede sosialturister mellom 17 og 19 år. Systemmedia definerer gjerne halvvoksne menn som barn. Refererer her til de såkalte afghanske «oktoberbarna» som ikke ble alderstestet før bosettingen og «integrering» i norske lokalsamfunn ble gjennomført. Disse «barna» terroriserte lokalbefolkningen i hele to timer. Felttoget deres begynte på jernbanestasjonen hvor tre passasjerer ble slått ned uten forvarsel. Deretter flyktet de inn i bykjernen hvor disse kukturfremmede «barna» slo ned og mishandlet minst tolv fredelige etniske tyskere. Deretter fikk de øye på en ungdomsgruppe som fredelig spaserte rundt i gamlebyen. Grunn nok til å si til en tysk ung jente at hun var stygg. Den 19 år gamle kjæresten til denne unge piken sa til disse fremmedkulturelle «barna» at de skulle la henne være i fred. Svaret var en brutal nedskalling og en annen gutt ble slått rett ned. En rasende etnisk tysk 19 åring uttalte til avisen «Mittelbayerischen Zeitung»: «Slike mennesker fortjener ikke å være her». En 74 år gammel mann sier i samme reportasje at «Du føler deg som en fremmed i din egen by». FMI konstaterer at dette må de venne seg til så lenge folkefiendene i regjering bevisst importerer disse næringslivsreisende. Og vi spør: Hvor var politiet i disse to timene før de kom og fikk arrestert de. Erfaringen tilsier at «borgerrettighetsgrupper» og afa befolket av naivistene fra venstresiden vil utøve press på myndighetene slik at de blir løslatt og videre kan «integrere seg».

Vi tar med et lite eksempel til fra nyttårsaften i den beryktede byen Køln i Tyskland. Det er bare 2 år siden at massevoldtekter, ran og vold ble utøvd i flere timer foran jernbanestasjonen av lykkesøkende fra Nord-Afrika og det arabiske rom uten at politiet kunne gripe inn i frykt for sitt eget liv. Denne nyttårsaften ble egentlig harmløs da politiet utstyrt med maskingevær måtte rykke ut til en leilighetsbrann og en slåsskamp med bare 50 kulturfremmede. Steiner, kniver, batonger og pepperspray var utrustningen til utlendingene. Folkefiendene der nede har jo som vår regjering og storting undertegnet GCM som betyr en økt innvandring av fremmede som av venstresiden og det offisielle Norge betegnes som «nødvendig og en kulturberikelse».

Avslutningsvis avslutter vi der vi begynte, nemlig med Allah akbar: Her ser dere en liten video som viser en korantilbeder bli arrestert. Denne muslimen utførte på nyttårsaften et blodig og brutalt angrep på et par i 50 årene. Utstyrt med en stor kjøkkenkniv ble de grovt mishandlet. En politimann som forsøkte å komme til unnsetning ble knivstukket i skulderen. Denne muslimske menneskefienden ble ved hjelp av tåregass og en Teaser uskadeliggjort.

FMI sier klart og tydelig: Steng alle Europas grenser! Opprett strengt bevoktede leire for alle kulturfremmede uten kontaktmuligheter med den lokale befolkningen! Vi forlanger en rask repatriering/hjemsendelse! Sosialturister er ikke velkommen i Vårt Norge og Vårt Europa!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bli medlem i FMI. Aktivist eller støttemedlem! Hjelp oss i vårt viktige arbeid. Støtt FMI økonomisk via et brev med innhold (anonymt eller ikke), Vipps: 43995 eller Kontonr,: 0530.40.68169. FMI Postboks 70 Sentrum, KRISTIANSUND N.

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 167 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015