header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

paris 190119Nei til EU! Ja til Europa!

Gule vester stormet regjeringsbygg i Paris.

Normale borgere i Frankrike er nå virkelig rasende. Markert med sine gule vester, «Gilets Jaunes» opplever de en stadig økende oppslutning. Systemmedia, både i Frankrike og Norge melder som vanlig halvsannheter og direkte løgner om at «det er betydelig færre deltagere enn tidligere».

FMI som samarbeider med flere politiske partier og organisasjoner i Frankrike innehar korrekte tall og informasjon fra organisatorene for de gule vestene-aksjonene. Tall fra politiet sier at de siste dagene var det 50 000 mennesker som aktivt protesterte mot marionetten Macron og de etablerte løgnerne i Versailles. I midten av november var det over 300 000. Dette tallet skal man videre oppnå og antallet gule vester skal øke, da et fast organisasjonsteam er etablert. En styrkeprøve med globalist- og menneskefiendene representert ved tidligere superkapitalist og MC Kinsey medarbeider finner sted 19. januar i Paris. FMI oppfordrer alle nasjonale krefter om å være med på å innlede Frankrikes regjering og EUs undergang! Representanter fra FMI er invitert fra organisasjonsteamet til de gule vestene og vil selvsagt aktivt støtte våre kamerater og venner. Ta kontakt med FMI allerede i dag slik at transport og overnatting kan organiseres: fmi(at)fmi(dot)no.

Her en smakebit fra siste uke, og her, én til.

Grov vold fra politiet
Den våkne leser som informerer seg via alternative og uavhengige medier er kjent med at alle konfrontasjonene og volden de siste ukene utgår fra Gendarmerie/politiet mot fredelige vanlige, franske borgere. Siste uke stormet de gule vestene ministeriet til regjeringstalsmannen Benjamin Griveaux. Alle ansatte byråkrater med gode lønninger ble omgående evakuert. I sosiale nettverk sirkulerer utallige filmmateriale hvor vold utøvd av statsmakten bekreftes. Det er ikke bekreftet at en belgisk kvinne er omkommet, men Coralie Thoeau er alvorlig og hardt skadet etter å ha blitt truffet av en «Flashball» avfyrt fra politiet. At ordensmakten arresterte lastebilsjåføren og en av lederne til «Gilets Jaunes», Erich Drouet 3. januar har vist seg å være et ytterligere incitament til å styrke posisjonen til de gule vestene. Vi i FMI gleder oss sammen med kamerater fra forskjellige europeiske land til markeringen i Paris 19. januar. Sammen er vi sterke. Vi tror ikke på løgnene politikerne vil at vi skal tro på. Nå reiser det europeiske folk seg mot løgnerne og de herskende.
Regjering og storting: Vi er folket! Norge er vårt!

Systemmedia lyver! Ikke tro et ord!
Ikke slå på indoktrineringsboksen i kveld, se heller denne filmen.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bli medlem. Aktivist eller støttemedlem! Hjelp oss i vårt viktige arbeid. Støtt FMI økonomisk via et brev med innhold (anonymt eller ikke), Vipps: 43995 eller Kontonr,: 0530.40.68169. FMI, Postboks 70 Sentrum, KRISTIANSUND N.

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!

 

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 186 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015