header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

danmark viser veiIslam er ikke forenlig med Europas kulturtradisjoner.

Sist fredag ble terrordømte Said Mansour (58) utvist fra Danmark og transportert tilbake til sitt muslimske hjemland Marokko. Denne muslimen har mange fellestrekk med Mullah Krekar. Korantilbederen bedrev sitt eget forlag som har spredt skrifter og bøker som propaganderer den islamske lære. Allerede i 2015 ble muslimen dømt til fire års fengsel for flere ganger å oppfordre til terror, vold og å hylle al-Qaida. Samtidig ble denne tidligere «plastikkdansken» fratatt sitt danske statsborgerskap. Et eksempel til etterfølgelse for Norge. Dommen anket han, men den ble gjort rettskraftig i høyesterett i 2016.

Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen uttaler: «Jeg er meget tilfreds med, at vi med utsendelsen av Said Mansour sender et klart svar til omverdenen». Videre uttalte statsministeren: «Dybt kriminelle utlændinge, der undergraver vores værdier, og endda fremmer terror, har ingen plads i det danske samfund».

Utenriksministeren Anders Samuelsen understreket at det har tatt lang tid for å få til utvisningen for korantilbederen og terrordømte Said Mansour: «Jeg har personlig tatt opp saken med den marokkanske utenriksministeren flere ganger, likeledes statsministeren som gjorde dette 10. desember. Det har vært en lang prosess og derfor er jeg ekstra glad for at vi har kommet i mål. Said Mansour er terrordømt, utvist og hører ikke hjemme i Danmark. Derfor er det fantastisk at han nå er sendt hjem til Marokko. Dette er helt avgjørende for danskenes rettsfølelse».

Systemmedia-avisen, danske Politiken fulgte med samme flyet som den utviste terrordømte muslimen og reporteren fikk etter påvisning fra dansk politi ikke anledning til å snakke den muslimske terroristen, men fikk en liten lapp overlevert fra ham. Her stod det følgende: «Danmark har ikke noget at gøre med demokrati». Når ble demokrati forenlig med islam? Hvorfor oppholder så mange overbeviste muslimer seg i den vestlige verden? Er de allahs spydspiss for islamiseringen av Europa?

Når han ankom Marokko ble han omgående arrestert og varetektsfengslet siktet for medvirkning til terrorangrepet i Casablanca i Marokko, 2003. Her mistet 41 uskyldige og tilfeldige mennesker livet. I Marokko vil han bli dømt etter sharialoven og islamsk rett. Dommen han vil få kan vi bare gi vår fulle tilslutning til.

Rettsstaten Danmark viser vei og prioriterer danskene sitt folk og fedreland. Her i landet prioriterer den politiske eliten å bidra til islamiseringen av vårt fedreland. Norge er Vårt!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bli medlem. Aktivist eller støttemedlem! Hjelp oss i vårt viktige arbeid. Støtt FMI økonomisk via et brev med innhold (anonymt eller ikke), Vipps: 43995 eller Kontonr,: 0530.40.68169. FMI, Postboks 70 Sentrum, KRISTIANSUND N.

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 202 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015