danmark viser veiIslam er ikke forenlig med Europas kulturtradisjoner.

Sist fredag ble terrordømte Said Mansour (58) utvist fra Danmark og transportert tilbake til sitt muslimske hjemland Marokko. Denne muslimen har mange fellestrekk med Mullah Krekar. Korantilbederen bedrev sitt eget forlag som har spredt skrifter og bøker som propaganderer den islamske lære. Allerede i 2015 ble muslimen dømt til fire års fengsel for flere ganger å oppfordre til terror, vold og å hylle al-Qaida. Samtidig ble denne tidligere «plastikkdansken» fratatt sitt danske statsborgerskap. Et eksempel til etterfølgelse for Norge. Dommen anket han, men den ble gjort rettskraftig i høyesterett i 2016.

Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen uttaler: «Jeg er meget tilfreds med, at vi med utsendelsen av Said Mansour sender et klart svar til omverdenen». Videre uttalte statsministeren: «Dybt kriminelle utlændinge, der undergraver vores værdier, og endda fremmer terror, har ingen plads i det danske samfund».

Utenriksministeren Anders Samuelsen understreket at det har tatt lang tid for å få til utvisningen for korantilbederen og terrordømte Said Mansour: «Jeg har personlig tatt opp saken med den marokkanske utenriksministeren flere ganger, likeledes statsministeren som gjorde dette 10. desember. Det har vært en lang prosess og derfor er jeg ekstra glad for at vi har kommet i mål. Said Mansour er terrordømt, utvist og hører ikke hjemme i Danmark. Derfor er det fantastisk at han nå er sendt hjem til Marokko. Dette er helt avgjørende for danskenes rettsfølelse».

Systemmedia-avisen, danske Politiken fulgte med samme flyet som den utviste terrordømte muslimen og reporteren fikk etter påvisning fra dansk politi ikke anledning til å snakke den muslimske terroristen, men fikk en liten lapp overlevert fra ham. Her stod det følgende: «Danmark har ikke noget at gøre med demokrati». Når ble demokrati forenlig med islam? Hvorfor oppholder så mange overbeviste muslimer seg i den vestlige verden? Er de allahs spydspiss for islamiseringen av Europa?

Når han ankom Marokko ble han omgående arrestert og varetektsfengslet siktet for medvirkning til terrorangrepet i Casablanca i Marokko, 2003. Her mistet 41 uskyldige og tilfeldige mennesker livet. I Marokko vil han bli dømt etter sharialoven og islamsk rett. Dommen han vil få kan vi bare gi vår fulle tilslutning til.

Rettsstaten Danmark viser vei og prioriterer danskene sitt folk og fedreland. Her i landet prioriterer den politiske eliten å bidra til islamiseringen av vårt fedreland. Norge er Vårt!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bli medlem. Aktivist eller støttemedlem! Hjelp oss i vårt viktige arbeid. Støtt FMI økonomisk via et brev med innhold (anonymt eller ikke), Vipps: 43995 eller Kontonr,: 0530.40.68169. FMI, Postboks 70 Sentrum, KRISTIANSUND N.

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!