header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

venstreekstremismeDeres hat er vår inspirasjon!

I Norge har konservative venstre-ekstremister i 2018 gjennomført minst 17 angrep på uskyldige mennesker som ikke deler venstresidens naive politiske verdensbilde. At liv ikke har gått tapt er utrolig. Hvis voldsspiralen som venstre-ekstremistene har innledet ikke opphører vil det høyst sannsynlig inntreffe. Alle tegn tyder på at venstre-ekstremistene nå begynner å bli desperate. Når man med venstresidens svakt funderte og tildels latterlige argumenter ikke kan vinne en åpen og offentlig debatt er siste utvei terror og vold. At enkelte av de systemindoktrinerte velger denne brutale strategien som vold innebærer var forventet. Venstresiden og systemmedia er på gyngende grunn.

Flere og flere nordmenn stiller relevante og begrunnede spørsmål ved den politikken det offisielle Norge gjennomfører. Kritikken som politikere og systemmedia utsettes for setter sine spor. Opplagstallene for de etablerte mediene synker måned for måned. Tilliten til våre «folkevalgte» likeså. Organisasjoner som FMI og alternative medier opplever en økt tilslutning, både av lesere og medlemmer. Dette er også en konsekvens som henger direkte sammen med voldelige angrep utført av stormtroppene til regjering og storting. Dette kan vi hevde med rett da det på et arrangement organisert av den statlig finansierte «antirasistisk senter»/ars ble det utøvet vold mot helt uskyldige etniske nordmenn. Hvordan en organisasjon som mottar over 5 millioner norske kroner fra herskerne på stortinget kan beskytte sine voldelige elementer er ubeskrivelig og tragisk.

Vi vet at de nyttige idiotene som utgjør venstresiden har kontakter med likesinnede i utlandet. 30 desember 2018 ble taktikken til britiske «antifa» offentliggjort: «Fascister», altså dere lesere og vi i FMI er i følge «afa» «fascister» og det oppfordres til vold mot oss. Vi skal på godt norsk bankes opp til vi ikke lenger tør å vise oss i det offentlige rom. Vi skal ikke få lov til å presentere våre meninger og synspunkter uten at vi skal angripes. Vi skal konfronteres mer «praktisk og personligere». «Åpen militant inngripen, henge nasjonalister ut offentlig og forskjellige kreative aksjoner». Nasjonalister og populister skal hentes fram og angripes». Dette er avslørende og direkte pinlig fra avskummet fra venstresiden.

Slike oppfordringer markerer den totale avskjed fra en av demokratiets grunnsteiner, den allerede marginaliserte ytringsfriheten. Vi som politiske motstandere blir til personlige fiender. Annerledes politisk tenkende personer blir til en ikke-person som ikke skal ha krav på helt grunnleggende menneskerettigheter. Skal vi forstå dette som en oppfordring til borgerkrig? Den nasjonalistiske bevegelsen vekst og fremgang i Norge kan ikke stoppes med terror og vold. Dette kan FMI sverge dere!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bli medlem. Aktivist eller støttemedlem! Hjelp oss i vårt viktige arbeid. Støtt FMI økonomisk via et brev med innhold (anonymt eller ikke), Vipps: 43995 eller Kontonr,: 0530.40.68169. FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N.

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 161 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015