afd oversikt angrepVi dokumenterer i dag den komplette listen over straffbare hendelser fra den konservative venstresiden mot AfD. Pegida var forløperen til dannelsen av Alternativ for Tyskland, AfD i 2013. De er et uttalt euro- og EU-skeptisk parti og fordrer mer direkte-demokrati. Andre kjernepunkter er en fornuftig innvandring- og asylpolitikk bygget på hovedprinsippet om å representere det tyske folks interesser. Allerede ved Europavalget i 2014 ble de representert med 5 representanter. AfD er i dag representert i samtlige tyske fylker og er det største opposisjonspartiet i det tyske stortinget. Samtlige andre systemkonforme og etablerte partier danner en «hellig» allianse mot AfD.

Selvsagt benyttes systemmedia til rene hetskampanjer mot dette nasjonalistiske partiet og statlig finansierte konservative venstre-ekstremister organisasjoner som afa (sammenlignbart med «antirasistisk senter»/ars) utøver direkte terror mot partiets tillitsvalgte og sympatisører. Drapsforsøket mot en AfD representant er det foreløpige negative høydepunktet, men denne grusomme hendelsen er ikke en tilfeldighet. Angrepene mot dette demokratiske partiet som stadig øker i oppslutning blant de tyske velgerne har en direkte sammenheng med løgnene som de etablerte partiene fabrikkerer og som blir presentert av statsfinansiert systemmedia.

Vi offentliggjør her den komplette oversikten over politianmeldte hendelser mot AfD:

Liste 1

Liste 2

Liste 3

Liste 4

Liste 5

Liste 6

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bli medlem. Aktivist eller støttemedlem! Hjelp oss i vårt viktige arbeid. Støtt FMI økonomisk via et brev med innhold (anonymt eller ikke), Vipps: 43995 eller Kontonr,: 0530.40.68169. FMI, Postboks 70 Sentrum, KRISTIANSUND N.

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!