header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

davosVi, befolkningen er bare brikker i et kvalmt og skittent spill. Nok er nok!

Finanseliten gir kommandoer og de styrte marionettene i de forskjellige lands regjeringer opptrer som Barbiedokker og lirer av seg tillærte innholdsløse fraser. Det bestående systemet av kapitalisme og multiliberalisme skal bekjempe alle totalitære tendenser. Hvilken selvmotsigelse og manglende selvinnsikt er illustrerende for finanskapitalens herskere. Den nasjonale bevegelsens fremgang er et varselskudd som ikke passer elitens nå avslørte agenda. De skjulte kreftene er desperate og benytter sitt kontaktnett for å kneble fri flyt av informasjon. Google og Facebook som er deltagere i Davos illustrerer glimrende og avslørende de «totalitære tendensene» som WEF svadamessig sier de skal bekjempe. Alle nordmenn bør være kjent med hvordan google, youtube og facebook sensurerer meninger og manipulerer klikktall. Brukerkontoer sperres og videoer slettes hvis de styrende matriser oppdager ord og informasjon som ikke er PK, politisk ukorrekt. FMI definerer dette som totalitære tendenser og er selvsagt totalt uakseptabelt.

Norske kollaboratører og deres medsammensvorne
Globalist-Erna, systemkonforme Børge Brende, det «upolitiske» kronprinsparet, superkapitalistene og toppsjefene i DNB og Telenor, altruisten, multimilliardær og Orkla-sjef Stein Erik Hagen med døtrene Camilla og Caroline og andre representanter for penge-eliten. Europadestroyer Merkel, lakei Valls representerer Frankrike fordi finansimperiet Rotschilds løpegutt Macron har nok hjemlige problemer. Andre lands «folkevalgte» parret med ca. 1000 rovdyrkapitalister som finansierer oppholdet for 2000 nyttige idioter fra forskjellige styrte NGOs. Klimapolitikken står på agendaen og paradokset er at parasittene kommer til alpelandsbyen med bare 1700 privatfly. Er rutefly, buss og togreiser under deres verdighet? Det er så frekt at man er totalt målløs! Klimapolitikk, hallo?

Globalist-Erna har tatt initiativet til et internasjonalt panel, eller er hun instruert av sine oppdragsgivere? Som «sjef» i dette forumet skal kake-Erna sørge for at regjeringstopper fra forskjellige land med en kyststripe, inkludert fattige, kapitalist-utbyttete og underutviklete land skal sikre en bærekraftig havøkonomi. Denne bærekraftige havøkonomien vil og skal nok sikre oligarker kontroll og økt profitt. Er globalist-Erna stokk dum eller utfører hun handlinger som hun vet støtter er mer intrikat og kontrollerende usynlig maktapparat hvor folkeviljen er uinteressant?

Den kyniske menneskeimportøren, Merkel uttalte at de viktigste problemene er løst, er i ferd med å bli løst. Hvilke problemer spør vi. En armada av fremmede som på sikt vil overta Europa for gammelkommunisten og folkefienden Merkel er ikke et problem. For oss vanlige borgere som daglig opplever usikkerhet og økt kriminalitet er dette et reelt og akselererende problem. Finanskrisen er et annet punkt på dagsordenen da de fleste europeiske stater har en enorm statsgjeld, et oppblåst statsapparat, massearbeidsledighet og en befolkning som stadig blir fattigere. Virkeligheten vil garantert innhente oss her hjemme i steinrøysa Norge. Men penger trykkes over en lav sko av kapitalistene for hordene av fremmede næringslivsreisende som tilbys et liv i en sosial hengematte i vårt Europa. Dette er jo komplett galskap og en selvmotsigelse! De fleste borgere som kan telle til 10 har mistet tilliten til finanssektoren. Skyldes dette en menneskeforaktende rentepolitikk, underbetalte og usikre arbeidsplasser for å øke profitten til oppdragsgivere, eller ikke?

Eliten dikterer, men hva med folket?
Hva er formålet med og hvorfor er dette «toppmøtet» så viktig? Er nasjonalstatene bare en brikke i et spill hvor folket blir regelrett neglisjert og overkjørt av dette despotiske Davospartiet? Hvor er den folkelige kontrollen? Vi forlanger at overformynderiet representert gjennom internasjonale avtaler med EØS, EU og FN avskaffes. Den dype staten må ødelegges. FMI konstaterer at det eksisterende parlamentariske demokratiet er direkte menneskefiendtlig! Vi forlanger et direkte folkedemokrati hvor folket bestemmer. Regjering og storting: VI ER FOLKET!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bli medlem. Aktivist eller støttemedlem! Hjelp oss i vårt viktige arbeid. Støtt FMI økonomisk via et brev med innhold (anonymt eller ikke), Vipps: 43995 eller Kontonr: 0530.40.68169. FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N.

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 164 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015