valgkampstart die rechtEuropeisk samarbeid for vårt Europa!

Lørdag 26. januar var FMI invitert av våre kamerater og samarbeidspartnere i partiet «Die Rechte» (Høyre) i Karlsruhe i Tyskland. Alle inviterte gjester fikk høre flere taler og appeller fra Die Rechte og FMI. Etter de første talene var det livemusikk med Fregeos, en glimrende gitarist med frekke og morsomme tekster.

Neste taler var tidligere formann i Die Rechte og nåværende bystyremedlem i Dortmund, Michael Bruck. Temaet hans var hvordan nasjonalister i Dortmund nå kontrollerer en bydel i Dortmund. Kampen har ikke vært enkel og politiprovokasjoner var tidligere på dagsordenen, men ordensmakten har nå innsett at kriminalitet, innbrudd og vandalisme så og si er forsvunnet i denne bydelen, alt takket være den store nasjonalistiske representasjonen. Når vil vi oppleve det i Oslo? Etter kamerat Michaels interessante foredrag var det klart for kveldens høydepunkt, Aria! Med sin «Wunderbare» stemme og funderte innholdsmessige tekster ga hun alle gåsehud.

Som alltid i Tyskland manglet det ikke på informasjonsmateriale, mat og drikke. Den gode og positive stemningen var upåtakelig og FMI ser frem til besøk dette året fra våre partnere fra Tyskland. Dette vil bli interessant for alle FMI aktivister, støttemedlemmer og alle andre nasjonalistiske krefter fra forskjellige organisasjoner og partier. Vi avslutter med nok en link til Aria.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bli medlem. Aktivist eller støttemedlem! Hjelp oss i vårt viktige arbeid. Støtt FMI økonomisk via et brev med innhold (anonymt eller ikke), Vipps: 43995 eller Kontonr,: 0530.40.68169. FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N.

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!