africans 470195 340Fra Lindesnes til Hammerfest, send alle lykkejegere hjem!

Statlig styrt masseinnvandring innebærer ikke bare at en folkeutvekslingen foretas, men også AIDS og andre farlige sykdommer importeres. Disse farene er nå på fremmarsj i Norge og myndighetene er som alltid totalt handlingslammet. Den etniske norske befolkningen har ikke fortjent å ha slike skammelig eksempler som sine «folkevalgte».

Lederen av det Libyske innvandringskontoret i Kufra, sørøst av Libya, Mohammed Ali al Fadhil erklærte at sine medarbeidere daglig fastslår at mange av de illegale kulturfremmede har HIV infeksjoner. Til den Libyske informasjonswebsiden «Wasat» forteller Ali al Fadhil at fra 1050 internerte negere er mer enn 400 personer HIV-positive. Mange andre er smittet med Hepatitt B. Dette bekreftes av den «lokale røde halvmåne». Alle smittede kommer fra regioner og har mangelfull utdannelse og mindre IQ enn den jevne europeer. Befolkningen i Europa blir fortalt at disse menneskene er en berikelse for vårt Europa. Tror virkelig EU og globalistregjeringen Solberg at vi er så dumme?

Myndighetene importer sykdommer som var utryddet i Europa!
Flere titusenvis rasefremmede er smittet av sykdommer som er utryddet i Europa. Alessia Ambrosi som er koordinator i Liga Nord Vallelaghi sier «AIDS, Hepatitt, Malaria og kolera er tilbake i Italia og dette skyldes `flyktningkrisen`».
Fra Libya og Italia kommer millioner illegale kulturfremmede til sentraleuropa og dermed også til Norge. Sammen med HIV- og AIDS-infiserte kulturfremmede kommer også terrorister og kriminelle. Det går knapt en dag uten at voldtekter og gruppevoldtekter finner sted mot forsvarsløse kvinner.

Disse kvinnene blir ikke bare fysisk misbrukt, men psykisk sliter de også med angsten for å være smittet av HIV, hepatitt og andre seksuelle sykdommer. Da flere av disse sykdommene har en lang inkubasjonstid må disse stakkars kvinnene vente i uke- og månedsvis før de vet om de er smittet. Ansvaret for disse katastrofene er regjeringen Solberg og de andre uansvarlige partiene på stortinget som med sin norskfiendtlige politikk ønsker fri innvandring for illegale og kriminelle fremmedkulturelle. Den normale norske borger har grunn til frykt, men dette interesserer ikke politikerne som sitter trygt beskyttet på løvebakken eller i sine luksushjem med politibeskyttelse.

FMIs alternativ
Folkebevegelsen mot innvandring, FMI kjemper for beskyttelsen av det norske folk mot asyl-katastrofen. Først må det grunnleggende og radikale endringer i grensekontrollen til Norge for å hindre at fremmede får satt en fot på norsk jord. Behandlingstiden for alle ankomne lykkejegere må forkortes og skal i utgangspunktet avslås. Vi forlanger en egen etterforskningsavdeling som skal finne ut riktig identitet og alder. DNA testing av de fleste utlendinger i Norge. Internering av kulturfremmede uten kontaktmuligheter med det norske samfunn og nordmenn. Repatriering må og skal være det uttalte mål. Norge er Vårt!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bli medlem. Aktivist eller støttemedlem! Hjelp oss i vårt viktige arbeid. Støtt FMI økonomisk via et brev med innhold (anonymt eller ikke), Vipps: 43995 eller Kontonr: 0530.40.68169. FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N.

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!