header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Printscreen debatt 310119Printscreen fra VG.no.

Indoktrinering- og PKs fremste løgnkanal, representert ved den ikke etniske norske programlederen, Fredrik Solvang viser sitt riktige jeg og mentale dekadens: «WTF» (What the fuck) kommenterer han etter at den statsfinansierte anstalten på Marienlyst ikke kunne presentere en eneste kompetent kvinnelig debattant i torsdagens «Debatten» om de sinnsyk høye strømprisene som vi nordmenn sliter med i vinterkulden. Et slikt vokabular er avslørende for kvaliteten for ansatte i den statsfinansierte idiotkanalen. Temaet var de stadig økende strømprisene. Men følgende uttalelse fra skapningen med et norskklingende navn er vanskelig å toppe: «takker spesielt kvinnene som så på og led seg gjennom mannegnålet!» Hei nrk-fredrik, hva med å skifte kjønn, det blir jo propagandert og sett på som «normalt» fra systemmedia. Da kan man enkelt øke kvinnerepresentasjonen uten kunnskap og hvor ordene fra feministene skyter uavbrutt – kakle, kakle – gjennom eteren og som oftest uten mening og mottaker?

Videre viser han sin inkompetanse som han bekreftet via FB, selvsagt uten å bli sperret av moralpolitiet, at han ikke mottok mange kvinnelige klager, men «Vi kan bare beklage så mye, vi ba aktørene om de hadde noen andre å sende enn disse, vi vurderte å bytte tema, men til syvende og sist gjorde vi en for dårlig jobb». Nrk gjorde sitt «ytterste for å få inn kvinner, men at det ikke var så lett siden strøm er et mannsdominert fagfelt og de måtte sørge for at alle syn kom frem.» Videre fra den ikke objektive statsfinansierte overbetalte Fredrik: «Forbrukerrådet, som har kvinnelig leder, takket nei til å stille.» Forbrukerrådet har ikke kompetanse rundt temaet strøm? Hvilken funksjon har denne innkvoterte kvinnen som leder og burde ikke forbrukerrådet inneha denne kompetansen? Fredrik syter og klager videre: «NRK klarte heller ikke å finne en kvinnelig akademiker som var imot at Norge skal koble seg enda tettere til det europeiske strømnettet.» Aha, merkelig, hvorfor er det ikke kompetente kvinnelige debattanter å oppdrive? Nrk kunne f.eks. spurt FMI om å høre med denne skribenten om hun kunne stille til debatt, men hun er jo ikke feminist, ei heller Politisk Korrekt ifølge systemmediakanalen nrk, men kompetent er hun i motsetning til lederen av forbrukerrådet!

Hvorfor ble ikke feministen Tonje Brenne, gruppeleder for ap invitert, hun er jo mer enn politisk spiselig for anstalten nrk og som gruppeleder må jo hun inneha kompetanse rundt temaet strøm. Kan det være at hennes intellektuelle nivå er totalt lavmål, noe følgende uttalelse på FB viser: «3700 kroner var vår forrige strømregning på. (Og ja, jeg veit det. For jeg betalte den. På tross av mitt kjønn..)

Alle snakker om det, alle undres: hvordan blei det plutselig så dyrt? Jeg hadde faktisk gleda meg til å se og lære i kveld. Men altså.. kun menn?! Om et allment tema som opptar absolutt alle? Slo av TVen. Sparte de penga.» Denne kommentaren er illustrerende for toppeliten i landssvikerenes parti, hun skulle lære om strøm. Hvorfor stemte ap for salg av Norges arvesølv gjennom Acer avtalen? Denne kunnskapsløsheten er direkte pinlig og nok en bekreftelse for at den banden som sitter på stortinget aldri skulle representert folket, men det gjør de jo heller ikke! Det parlamentariske demokrati er folkefiendtlig og skadelig for Vårt Norge! Jeg oppfordrer Fredrik og Tonje om å bruke ca. 3 minutter av sitt intetsigende liv og se denne videoen.

Tone Nilsen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 168 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015