Printscreen debatt 310119Printscreen fra VG.no.

Indoktrinering- og PKs fremste løgnkanal, representert ved den ikke etniske norske programlederen, Fredrik Solvang viser sitt riktige jeg og mentale dekadens: «WTF» (What the fuck) kommenterer han etter at den statsfinansierte anstalten på Marienlyst ikke kunne presentere en eneste kompetent kvinnelig debattant i torsdagens «Debatten» om de sinnsyk høye strømprisene som vi nordmenn sliter med i vinterkulden. Et slikt vokabular er avslørende for kvaliteten for ansatte i den statsfinansierte idiotkanalen. Temaet var de stadig økende strømprisene. Men følgende uttalelse fra skapningen med et norskklingende navn er vanskelig å toppe: «takker spesielt kvinnene som så på og led seg gjennom mannegnålet!» Hei nrk-fredrik, hva med å skifte kjønn, det blir jo propagandert og sett på som «normalt» fra systemmedia. Da kan man enkelt øke kvinnerepresentasjonen uten kunnskap og hvor ordene fra feministene skyter uavbrutt – kakle, kakle – gjennom eteren og som oftest uten mening og mottaker?

Videre viser han sin inkompetanse som han bekreftet via FB, selvsagt uten å bli sperret av moralpolitiet, at han ikke mottok mange kvinnelige klager, men «Vi kan bare beklage så mye, vi ba aktørene om de hadde noen andre å sende enn disse, vi vurderte å bytte tema, men til syvende og sist gjorde vi en for dårlig jobb». Nrk gjorde sitt «ytterste for å få inn kvinner, men at det ikke var så lett siden strøm er et mannsdominert fagfelt og de måtte sørge for at alle syn kom frem.» Videre fra den ikke objektive statsfinansierte overbetalte Fredrik: «Forbrukerrådet, som har kvinnelig leder, takket nei til å stille.» Forbrukerrådet har ikke kompetanse rundt temaet strøm? Hvilken funksjon har denne innkvoterte kvinnen som leder og burde ikke forbrukerrådet inneha denne kompetansen? Fredrik syter og klager videre: «NRK klarte heller ikke å finne en kvinnelig akademiker som var imot at Norge skal koble seg enda tettere til det europeiske strømnettet.» Aha, merkelig, hvorfor er det ikke kompetente kvinnelige debattanter å oppdrive? Nrk kunne f.eks. spurt FMI om å høre med denne skribenten om hun kunne stille til debatt, men hun er jo ikke feminist, ei heller Politisk Korrekt ifølge systemmediakanalen nrk, men kompetent er hun i motsetning til lederen av forbrukerrådet!

Hvorfor ble ikke feministen Tonje Brenne, gruppeleder for ap invitert, hun er jo mer enn politisk spiselig for anstalten nrk og som gruppeleder må jo hun inneha kompetanse rundt temaet strøm. Kan det være at hennes intellektuelle nivå er totalt lavmål, noe følgende uttalelse på FB viser: «3700 kroner var vår forrige strømregning på. (Og ja, jeg veit det. For jeg betalte den. På tross av mitt kjønn..)

Alle snakker om det, alle undres: hvordan blei det plutselig så dyrt? Jeg hadde faktisk gleda meg til å se og lære i kveld. Men altså.. kun menn?! Om et allment tema som opptar absolutt alle? Slo av TVen. Sparte de penga.» Denne kommentaren er illustrerende for toppeliten i landssvikerenes parti, hun skulle lære om strøm. Hvorfor stemte ap for salg av Norges arvesølv gjennom Acer avtalen? Denne kunnskapsløsheten er direkte pinlig og nok en bekreftelse for at den banden som sitter på stortinget aldri skulle representert folket, men det gjør de jo heller ikke! Det parlamentariske demokrati er folkefiendtlig og skadelig for Vårt Norge! Jeg oppfordrer Fredrik og Tonje om å bruke ca. 3 minutter av sitt intetsigende liv og se denne videoen.

Tone Nilsen