header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

sian anmlHvis domfellelse: Våre tanker er iallefall frie! FRI! SOSIAL! NASJONAL!

Anmeldelsen og den kommende rettssaken mot to av SIANs aktivister er et klart veivalg fra det anti-demokratiske terror-regimet som styrer Vårt Norge. Det parlamentariske demokratiet er gjennomsyret og stinker av forakt overfor Grunnloven, Norske frihetskjempere og Vårt Norge! Statsmakten viser med anmeldelsen av Anna Bråten og Lars Thorsen at de virkelig frykter en fri meningsutveksling. Straffelovens § 185 benyttes her som et pressmiddel mot ytringer som ikke passer statsmaskineriet. FMI har lenge hevdet at det eksisterende menneskefiendtlige systemet i Norge frykter det frie ord. Vi har kjempet sammen med SIAN og andre nasjonale krefter mot inngåelsen av selvmordspakten GCM.

FMI var inneforstått med at en undertegnelse av GCM ikke bare ville bety en styrt folkeutveksling, men også bety en ytterligere innskrenkning av den allerede desimerte ytringsfriheten for oss nasjonalister. Men at systemet til de grader så raskt og lovstridig skulle omsette intensjonene i GCM, utarbeidet av FN, er skremmende og en bekreftelse på at vi alle som kjempet og kjemper mot den folkefiendtlige avtalen hadde rett. Systemet strammer grepet og er klart udemokratisk og følger sine egne spilleregler. Hvordan skal man ellers forstå at hverken de tiltalte eller deres oppnevnte advokat ikke har fått forkynt tiltalen, men at tiltalen er «lekket» og formidlet fra «ordensmakten» til sine kumpaner i systemmedia! Hetskampanjen er allerede politisk styrt og presset vil nok tilta med hjelp fra idiotene i systemmedia. Vi spår at de norskfiendtlige etatene vil oppleve et kraftig slag tilbake. Som Lars Thorsen har uttalt til Resett.no: «Politiet ignorerer teologi, juss og fakta. I stedet fokuseres det på muslimenes følelsesliv. Dette er en skandale».

Hatkrimgruppens leder, Monica Lillebakken - vi oppfordrer alle nasjonale krefter om å merke seg dette navnet - må være så politisk instruert og fylt opp av hat mot det frie ord og oss nasjonalister at disse venstreradikales budskap er illustrerende for Monica Lillebakken og hennes likesinnede systemslaver. 

Det offisielle Norge med sine sosialister fra venstresiden og lydige kjedehunder i systemmedia ønsker og oppfordrer til en mer tilspisset og radikal politisk kamp!

Vi avslutter med virkelig og reell hatkriminalitet: «Krig, ikke vennskap, er obligatorisk inntil islam hersker overalt», koranen, 8:39 og 2:193. «Jeg vil terrorisere de vantro. Halshugg dem, og kapp av deres fingere og tær», koranen, 8:12. Monica Lillebakken, hvorfor avlytter dere i hatkrimgruppen ikke moskeene som mottar over 200 millioner av skattebetalernes penger? Det virker som om hat-imanene som sprer Allahs rasistiske og voldsforherligende ideologi er unntatt etterforskning fra det offisielle Norge. Hvorfor har minoriteter og muslimer særrettigheter i Vårt Norge?

FMI forlanger at vi redder vårt Norge og grenser, vårt folk, vår kultur, vår rettspraksis, vårt språk, levemåte, våre europeiske røtter og vår rett til å leve som Nordmenn! Ytringsfrihet også for nasjonalister! FRI! SOSIAL! NASJONAL!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bli medlem. Aktivist eller støttemedlem! Hjelp oss i vårt viktige arbeid. Støtt FMI økonomisk via et brev med innhold (anonymt eller ikke), Vipps: 43995 eller Kontonr: 0530.40.68169. FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N.

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 148 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015