budapest 110219FMIs representanter var tilstede i Budapest 9. februar 2019 hvor det over hele byen ble holdt forskjellige manifestasjoner for å minnes den totale ødeleggelsen av Budapest gjennomført av den menneskeligfiendtlige kommunismen og deres bakmenn. En av FMIs medlemmer deltok og gjennomførte en 60 kilometer lang spasertur rundt alle fjellene og høydene rundt Budapest.

Cirka 3000 var påmeldt til dette arrangementet og viser med dette at den nasjonale bevegelsen er godt trent og ikke som PeST fantaserer om i sin rørete trusselrapport for 2019 at vi nasjonalister er narkotika-avhengige, alkoholikere, psykisk ustabile og andre sinnsyke beskrivelser. Vi anbefaler deler av den politisk styrte ledelsen i PeST om å la seg psykisk undersøke av fagpersonell, kan nok være at tunge medisiner blir foreskrevet eller tvangsinnleggelse i en lukket anstalt! Vedkommende regnet med å bruke cirka 12 timer med innlagte pauser og aktiviteter.

I skrivende stund sover dette medlemmet etter fullført marsj, men dette står det respekt av! Andre medlemmer deltok på kvelden på det som må betegnes som en helt rå konsert med over 1000 deltagere fra Russland, Polen, Tsjekkia, Slovakia, Serbia, Kroatia, Italia, Tyskland, Nederland, Sveits, Frankrike, Danmark, Sverige og Ungarn. Perfekt organisert fra våre ungarske kamerater startet konserten punktlig kl 20.00. I en atmosfære preget av europeisk forståelse og gjensidig respekt startet det italienske bandet Figli Venuti Male, etterfulgt av det lokale bandet Oi-kor som skapte megastemning spesielt hos det ungariske publikummet. Kveldens høydepunkt var tyske Blutzeugen som igjen viste at de tilhører spydspissen av den nasjonale musikkscenen. Et helt helt rått og forrykende sceneshow med kjente låter som gjorde at hele hallen var over kokepunktet. Vi linker her til Blutzeugen og melodien Ewig Treu (Alltid tro).

Når klokken var blitt to på natten forlot de norske og danske kameratene lokalet og fikk ikke hørt de to siste gruppene Verzerzodes og Jogos Onvedelem fra Ungarn. Søndag fikk vi norske en guidet tur med våre brødre og søstre fra hele Europa. Vi hilser alle kamerater fra Europa og en stor takk til nordmennene som tok denne opplevelsesrike turen til Ungarn. Vi kommer tilbake neste år!

EU betyr Europas Undergang! En aktiv kamp for et Europa bestående av suverene og homogene stater. Norge er Vårt! FRI. SOSIAL. NASJONAL.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bli medlem. Aktivist eller støttemedlem! Hjelp oss i vårt viktige arbeid. Støtt FMI økonomisk via et brev med innhold (anonymt eller ikke), Vipps: 43995 eller Kontonr: 0530.40.68169. FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N.

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!