utenriksminister inger støjberg Et forbilde for Norge: Inger Støjberg, setter sitt eget folk først og ikke fremmedkulturelle. Foto: Wikimedia Commons

Danmark gjennomfører en politikk for den danske befolkningen hvor bevarelsen av dansk kultur og identitet har hovedprioritet.

Folketinget i Danmark har igjen skjerpet sin utlendingspolitikk. Det er nå slutt på statlige integrasjonsprogrammer og en rask og effektiv utvisning av fremmedkulturelle skal gjennomføres. «Integrasjon av ‘flyktninger’» er hos vårt naboland, Danmark ikke lenger et statlig mål. Istedenfor prioriteres nå en rask og omfattende hjemsendelse/repatriering av de fremmede som ikke hører hjemme i Danmark. Mindretallsregjeringen som blir støttet av det innvandrings- og islamkritiske Dansk Folkeparti vedtok sist torsdag en rekke skjerpelser i utlendingslovene.

Utenriksminister Inger Støjberg har offentliggjort at 25500 sosialturister som de siste 5 årene har flommet inn i landet og deres familier skal utvises. Forutsetningen er at det «eksisterer fred i deres eget hjemland». Det vil jo bli riktig trivelig for alle Somaliere, Marokkanere, Syrere, sigøynere og lignende å få reise tilbake til sine hjemland og utøve sin religion og levemåte med sin egen folkegruppe. FMI ønsker de fremmede alt godt og spør når dette vil passerer med alle NAV-mottagerne fra spesielt Somalia og øvrige Afrika, Midtøsten i Vårt Norge?

Begrepet «Integrasjonsprogram» skal slettes og erstattes med et «Selvforsørgelse- og tilbakeføringsprogram». Den nåværende statlige «Integrasjonshjelpen» blir omformulert til «Selvforsørgelse- og hjemreise eller midlertidig hjelp» og pengestøtten blir nok en gang kraftig redusert. Et eksempel til etterfølgelse for Norge er det iallfall.

Det er bare et tidsspørsmål før realiteten innhenter Norge med full kraft!
Hylekoret fra «godmennesker» fra asyl- og integrasjonsindustrien var forventet, men Dansk Flygningshjælp, Amnesty International, andre NGOs og selvsagt FNs UNHCR skriker her for døve ører. Globalistforkjempernes svada-argument om «menneskeverdig eksistens» forblir som alltid tomme fraser. LO sine sosialistiske kolleger beklager «Paradigme-endringen» i Dansk politikk. Disse hjernevaskede organisasjonene har alltid hatt problemer med å se den politiske realiteten i øynene og har ennå ikke forstått at et paradigme-veksel har funnet sted ikke bare i Danmark, men i hele Europa. Nå er det bare et spørsmål om tid før dette rammer Norge med full kraft! Den norskfiendtlige rød-grønne regjeringen til feminist-trioen med mikropartiet som har sviktet sitt verdigrunnlag har helt andre prioriteter. Målet til svikerne i regjeringen er at mennesker fra andre kulturer skal integreres stikk i strid med hva majoriteten av det norske folk ønsker. Den aktive ødeleggelsen av Vårt Norge som svikerne på stortinget og regjeringen gjennomfører vil straffe seg. Den Nordmann som i fremtiden stemmer på de etablerte parlamentariske partiene må betegnes som komplette idioter, altså realitetsfornektere!

FMI forlanger at vi redder vårt Norge og grenser, vårt folk, vår kultur, vår rettspraksis, vårt språk, levemåte, våre europeiske røtter og vår rett til å leve som Nordmenn! Norge er Vårt! FRI! SOSIAL! NASJONAL!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bli medlem. Aktivist eller støttemedlem! Hjelp oss i vårt viktige arbeid. Støtt FMI økonomisk via et brev med innhold (anonymt eller ikke), Vipps: 43995 eller Kontonr: 0530.40.68169. FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N.

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!