Følg oss på Twitter: https://twitter.com/FMInnvandring - Støtt oss økonomisk, kontonr: 0530.40.68169 - Vipps: 43995!

bedrageri

Hvor mange kvinner og barn ser dere i denne fremmedkulturelle invasjonsstyrken? Bilde: Wikimedia commons.

Såkalte «mindreårige flyktninger» har en spesiell status. De blir støttet med tilrettelagt sosialpedagogisk hjelp. De har også bedre bobetingelser enn mange av oss Nordmenn, i tillegg til den store økonomiske støtten disse selverklærte mindreårige mottar. Kjensgjerningen er at flere av disse selverklærte mindreårige som har betalt utrolig summer for å innvadere ikke bare Norge, men hele Europa, selvsagt kommer uten legitimasjon. Naiviteten til det offentlige Norge bestående av feige politikere, en hær av rød-grønne sosialarbeidere, asylindustrien, indoktrineringsidiotene i systemmedia og en sovende befolkning finner det ikke legitimt å aldersteste disse såkalte mindreårige. FMI har i flere artikler stilt spørsmål rundt alderstester, men meningsklimaet som er generert rundt disse «stakkars mindreårige» gjør at en fornuftig debatt rundt dette aktuelle og betente temaet ikke kommer på dagsordenen.

Derfor er det mer enn interessant hva som nå finner sted i Tyskland hvor meningsklimaet langsomt endrer seg, sågar i systemmedia. Hvem skulle trodd det etter alle godmenneskenes «Rapefugee welcome» kampanjer? Flere brutale voltekter og drap på etniske tyske jenter og kvinner begått av fremmede inntrengere har bidratt til at alderstester nå langsomt innføres. Denne testen er meget grundig og omfatter kropsstørrelse og bygning, røntgenbilde av venstre hånd, tenner og kjeven. Hos enkelte blir også benbygningen analysert med CT eller røntgen. Altså en form for raseundersøkelse. Deretter blir resultatet analysert av rettsmedisinere. Denne testen og analysene tar ca. 8 uker. Målet med undersøkelsen er å fastslå om den unge mannen, som oftest er det unge menn som invadere Europa, er vedkommende voksen eller ikke. Den eksakte alderen blir ikke fastslått. I et fylke ble 9 personer grundig undersøkt og ikke uventet var 7 av disse langt over 18 år. Andre avslørende og skremmede fakta: I fylket Saarland ble det fastslått at ca. 40 % av de testede var voksne. På universitetssykehuset i Hamburg undersøkte de 1600 «mindreårige» i tidsrommet 2012 – 2015. Bare 600 var mindreårige. I byen Karlsruhe ble det i 2018 foretatt en liten stikkprøve av såkalte mindreårige og av disse 751 personene var 51 % voksne.

Dette betyr at de fleste er voksne og skal defineres som kriminelle løgnere som bedriver bedrageri av skattebetalernes penger. Politikere, NGOs, systemmedia, «rapefugees welcome»-organisasjoner, asylindustrien og alle sosialist-tantene gjør seg her medskyldige i bedrageri, men blir ikke straffeforfulgt.

FMI er overbevist om at resultatene fra Tyskland er sammenlignbare med Norge. Ta bare eksempelet om de såkalte «Oktoberbarna» hvor de fleste med kraftig skjeggvekst er offentlig definert som barn. Se oså på hordene av negre som også utgir seg som barn uten at en alderstesting finner sted. Norsk blåøydhet og naivitet bidrar til selvutslettelsen av vårt hjemland Norge.

FMI forakter myndighetene, NGOs og systemmedia som inviterer kulturfremmede for å ødelegge Vårt Norge. Et opphold på norsk jord finansiert med folkets skattekroner for personer både med og uten legitimasjon må forbys og vedkommende må internes uten kontaktmuligheter med det norske samfunn i påvente av utvisning fra vårt kongerike. Vi fordrer en radikal økning av budsjettene til toll- og politietatene. En totalt overvåket kontroll av våre grenser og en permanent stopp av invasjonsstyrkene fra andre kontinenter. Repatriering av alle inntrengere. Norge er Vårt!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bli medlem. Aktivist eller støttemedlem! Hjelp oss i vårt viktige arbeid. Støtt FMI økonomisk via et brev med innhold (anonymt eller ikke), Vipps: 43995 eller Kontonr: 0530.40.68169. FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N.

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!