header

Foto over: Wikipedia.orgpaaskeliljer 3

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Kvinnedagen 100 år markering i Oslo i 2011Kvinnedagen feiret 100 år i 2011. Foto: Wikimedia Commons.

I går var det 8. mars, også kjent som kvinnedagen. I den anledning hadde TV2 mandag kveld et innslag med tre 14 år gamle jenter. Disse friske, hyggelige og flotte unge jentene, de ønsket å bruke kvinnedagen til å sette fokus på seksuell trakassering mot unge skolejenter på deres egen alder, eller der omkring. Ja, for all del, det må de så gjerne få lov til å gjøre. Og all ære til dem for det! Men det var ÉN side av dette problemet de ikke nevnte med ord. For det var ganske enkelt ondets rot: HVA SLAGS GUTTER ER DET SOM BEDRIVER DETTE SVINERIET?

Ja, det vet vi bare så altfor godt! For det er IKKE etnisk norske gutter som roper "hore" etter jenter i alle aldre, og som tafser på dem så fort en anledning byr seg. Som mobber dem for å gå i klær som ikke passer til "berikernes" kleskoder og kleskontroll. Statistikken her er neppe så veldig forskjellig fra voldtektstatistikken. En skremmende statistikk, og som vi VET er dominert av muslimer! Ja, det hele er såre enkelt. For dersom det var politisk vilje bak, noe det dessverre ikke er, så hadde man kunnet fjerne islam og muslimer fra kongeriket. Og da ville også seksuell trakassering innenfor skoleverket praktisk talt ha forsvunnet av seg selv!

For dette svineriet som dessverre bare er kommet for å bli, og der det hele trolig vil øke isteden for å minke, nei et slikt onde det forekom ikke da jeg sjøl gikk på skolen. Men da var det heller ikke muslimer i klassene. Nei, det var så godt som ingen muslimer i Norge i det hele tatt!

Selv om hensikten til de tre 14 år gamle jentene sikkert var det aller beste, så våget de tydeligvis ikke å sette navn på dette store og alvorlige problemet. Og da kommer de heller ikke noen vei med å løse det.

Jeg håper i hvert fall, at ved årets 8. mars-demonstrasjon, at vi ser et banner, der det står følgende: STOPP DEN SEKSUELLE TRAKKASERINGEN I SKOLEN!

Men trolig må vi nok vente enda en generasjon eller to, før vi ser noe slikt...?

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 9.3.2019

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Aure
Torsdag 9. mai 2019


Flygeblad i Ski
Torsdag 9. mai 2019


FMI i Molde og på Aukra
Onsdag 17. april 2019


FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 161 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015