header

Foto over: Wikipedia.orgpaaskeliljer 3

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

parlamentarisme multikulturParlamentarismen er skyld i denne utviklingen. Foto: Oddbjørn Jonstad.

Det er et problem at vi her i landet ikke kan velge vår statsminister på samme frie måte som USA, og det er nok de etablerte politikerne glade for. Det gir jo «stabilitet» selv om det betyr stabil kurs mot stupet – spesielt når det gjelder innvandring.

Parlamentarismen burde vært avskaffet og kastet på historiens skraphaug. Den er mer og mer udemokratisk som metode jo mer man ser på det. Det gjelder kanskje spesielt her i Norge hvor stortingsrepresentanter blir bundet til å stemme som partiet bestemmer. Hva er da vitsen med representanter fra alle landets hjørner? Det er kanskje derfor de plasseres på lister fra steder de ikke er fra?

Selv mener jeg det skulle vært mye mer lokalt fokus på hva den enkelte representant stod for og det skulle vært mulig å stemme dem ut om de ikke holdt det de lovet. Nå blir de plassert på partilister med «sikre plasser» fra et landsmøte på et konferansehotell på en annen kant av landet. Det er ikke slik dette var tiltenkt!

Dette vil de dessverre ikke gjøre noe med. Det ville medføre mer makt til folket å endre på dette, og da blir det vanskeligere å lure oss inn i EU med lovlige, tvilsomme og ulovlige metoder (som med ACER).

jonstadOddbjørn Jonstad
Oppegård, 9.3.2019

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Aure
Torsdag 9. mai 2019


Flygeblad i Ski
Torsdag 9. mai 2019


FMI i Molde og på Aukra
Onsdag 17. april 2019


FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 147 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015