header

Foto over: Wikipedia.orgpaaskeliljer 3

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

orban multikulturDet er en pervers løgn å sammenligne EU med Europa.

Klare ord for pengene fra en av forkjemperne for suverene nasjonalstater og mot EUs åpne grenser-politikk og multikulti vanvidd: «Hva som irriterer våre motstandere mest er det faktum at vi har en grunnlov hvor det står skrevet at Ungarn er bygget på våre kristne røtter og at det ikke er plass for multikultur. Et barn har rett til en mor og en far og vår nasjon har rett til å forsvare våre grenser. Våre grenser er også Europas grenser».

EU er Europas Undergang
I pressemeldingen fra Ungarns statsminister Orban sier han videre at en utmeldelse av EU er mulig og at EU kan opphøre å eksistere. Bakgrunnen er de forskjellige posisjonene og oppfatningene til temaene islam og innvandring i EU. Flere og flere land ønsker ikke en islamisering og masseinnvandring og de statene som vil fortsette med masseinnvandring, eksempelvis det offisielle Norge. Orban henviser her også til boken I pulled the threads of Lies, and everything Unravelled fra den franske politikeren Philippe de Villiers. Ordrett sier den standhaftige, ærlige og korrekte statsministeren videre: «Hvis de (FN og EU) tvinger oss til å godta FN migrasjonspakt, GCM eller å akseptere beslutninger fra EU-kommisjonen kan vi ikke utelukke en desintegrasjon/utmeldelse av EU».

Fakta og realitet imøtegår illusjonene til eurokratene som sammenligner EU med Europa. Europa betyr kultur og er hjemmet til de forskjellige etniske territoriale folkegruppene. Målet til alle nasjonalister og populister er å stenge de åpne grensene og en total avvisning av den multikulturelle næringslivsmodellen som Norge og EU praktiserer. Suverene nasjonalstater og strengt bevoktede grenser for de forskjellige etniske folkegruppene i Europa er agendaen til en stadig sterkere nasjonalistisk bevegelse. Siden EU i 2015 lovstridig åpnet grensene for en fremmedkulturell invasjon har flere land som Italia, Østerrike og Danmark posisjonert seg rundt Orban og Visegradstatene i Øst-Europa.

FMI påpeker at hvis enkelte land ikke ønsker at sitt eget folk skal overleve er kanskje dette riktig, men hva regjering og storting nå gjennomfører av diskriminering mot sitt eget folk er stikk i strid med folkeviljen. Det er ikke politisk legitimert at et kunstig organ som EU skal kommandere til et kollektivt selvmord på nasjonalstatene bare for å gjennomføre sin utopiske plan for et multikulturelt kontinent.

Er det ikke på tide at det nasjonalistiske miljøet i Norge nå samler seg og posisjonerer seg før det kommende valget for å jage fiendene ut fra stortinget og endelig få stengt Norges grenser?

Norge er Vårt!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bidra med objektivt opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag, HER!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Aure
Torsdag 9. mai 2019


Flygeblad i Ski
Torsdag 9. mai 2019


FMI i Molde og på Aukra
Onsdag 17. april 2019


FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 217 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015