orban multikulturDet er en pervers løgn å sammenligne EU med Europa.

Klare ord for pengene fra en av forkjemperne for suverene nasjonalstater og mot EUs åpne grenser-politikk og multikulti vanvidd: «Hva som irriterer våre motstandere mest er det faktum at vi har en grunnlov hvor det står skrevet at Ungarn er bygget på våre kristne røtter og at det ikke er plass for multikultur. Et barn har rett til en mor og en far og vår nasjon har rett til å forsvare våre grenser. Våre grenser er også Europas grenser».

EU er Europas Undergang
I pressemeldingen fra Ungarns statsminister Orban sier han videre at en utmeldelse av EU er mulig og at EU kan opphøre å eksistere. Bakgrunnen er de forskjellige posisjonene og oppfatningene til temaene islam og innvandring i EU. Flere og flere land ønsker ikke en islamisering og masseinnvandring og de statene som vil fortsette med masseinnvandring, eksempelvis det offisielle Norge. Orban henviser her også til boken I pulled the threads of Lies, and everything Unravelled fra den franske politikeren Philippe de Villiers. Ordrett sier den standhaftige, ærlige og korrekte statsministeren videre: «Hvis de (FN og EU) tvinger oss til å godta FN migrasjonspakt, GCM eller å akseptere beslutninger fra EU-kommisjonen kan vi ikke utelukke en desintegrasjon/utmeldelse av EU».

Fakta og realitet imøtegår illusjonene til eurokratene som sammenligner EU med Europa. Europa betyr kultur og er hjemmet til de forskjellige etniske territoriale folkegruppene. Målet til alle nasjonalister og populister er å stenge de åpne grensene og en total avvisning av den multikulturelle næringslivsmodellen som Norge og EU praktiserer. Suverene nasjonalstater og strengt bevoktede grenser for de forskjellige etniske folkegruppene i Europa er agendaen til en stadig sterkere nasjonalistisk bevegelse. Siden EU i 2015 lovstridig åpnet grensene for en fremmedkulturell invasjon har flere land som Italia, Østerrike og Danmark posisjonert seg rundt Orban og Visegradstatene i Øst-Europa.

FMI påpeker at hvis enkelte land ikke ønsker at sitt eget folk skal overleve er kanskje dette riktig, men hva regjering og storting nå gjennomfører av diskriminering mot sitt eget folk er stikk i strid med folkeviljen. Det er ikke politisk legitimert at et kunstig organ som EU skal kommandere til et kollektivt selvmord på nasjonalstatene bare for å gjennomføre sin utopiske plan for et multikulturelt kontinent.

Er det ikke på tide at det nasjonalistiske miljøet i Norge nå samler seg og posisjonerer seg før det kommende valget for å jage fiendene ut fra stortinget og endelig få stengt Norges grenser?

Norge er Vårt!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bidra med objektivt opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag, HER!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!