header

Foto over: Wikipedia.orgpaaskeliljer 3

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

jaktsesong finland red«Sexturister» på barnejakt i Finland møter motstand.

Denne videoen fra Sons of Odin, Finland, går i disse dager viralt over hele verden med engelsk og arabisk undertittel. Hvorfor arabisk? Les videre. Hvor lenge den vil være online er nok bare et tidsspørsmål før google sensurerer bort i god PK ånd. Budskapet er mer enn klart: De «Anonyme Aktivistene» fra Sons of Odin kunngjør at jaktsesongen på voldtektsmenn og pedofile er åpnet og dette er foranledningen til at det finske politiet etterforsker videoen. De benytter Guy Fawkes masker som er et symbol for anonymous-bevegelsen, men i prinsipp kan alle benytte denne masken.

Norsk oversettelse over sexturistene i Finland
«Jaktsesongen på pedofile har begynt. Etter at sexturister har invadert vårt land og jager våre barn har vi begynt å jage de. Nasjonalistiske kvinner lager falske profiler på nettet og utgir seg for å være mindreårige jenter. Deretter inviterer de til et stevnemøte med de pedofile og gir oss beskjed om hvor møtet skal finne sted slik at vi kan jage de. Myndighetene og politikere gjør ingen ting, derfor må folket selv beskytte sine barn! Det er ikke vanskelig å finne barnejegerne. Et forsøk med falske profiler på to forskjellige plattformer hvor det ble oppgitt at personen var en 14 år gammel jente ble innenfor to timer besvart av flere personer over 30 år. Halvparten kom fra arabere som oppholder seg i vårt land. Sex og treffpunkter ble foreslått og man kunne merke kåtheten til de pedofile og voldtektsmennene i meldingene. Hei pedofile, velkommen til en Date med oss og vi garanterer at denne Daten vil du aldri glemme. Og hei, ikke ha angst, vi vil ikke ringe politiet. Dette gjelder også for dere, våre hjemlige voldtektsmenn og pedofile i alle avskygninger».

Påstandene om at fremmede «sexturister» er på barnejakt i Finland er ikke ubegrunnet. Websiden Fria Tider offentliggjorde i januar at det sist høst ble avdekket en rekke tilfeller av grov seksuell misbruk og voldtekter av barn i den finske byen Oulu. Gjerningsmennene var av utenlandsk opprinnelse og såkalte «flyktninger» og «asylsøkende». I Helsinki ble en gruppe kulturfremmede arrestert i januar, mistenkt for grove voldtekter og misbruk.

Den finske Presidenten Sauli Niinstø er rystet over hendelsene: «Det er vemmelig at mennesker som har søkt asyl forårsaker så mye elendighet og usikkerhet».

FMI er rystet over naiviteten til de «folkevalgte» og deres importpolitikk. Vi fordrer totalt stenge grenser, internering av kulturfremmede og repatriering. Hvis ikke kan nok denne spådommen bli virkelighet, ikke bare i våre naboland.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Aure
Torsdag 9. mai 2019


Flygeblad i Ski
Torsdag 9. mai 2019


FMI i Molde og på Aukra
Onsdag 17. april 2019


FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 115 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015