islam integrasjonKoranen forbyr integrasjon for muslimer!

Da Kenneth Kristensen Berth fra Dansk Folkeparti under en debatt i Folketinget siste uke avviste at muslimer lar seg integrere ble han til urett beskyldt for rasisme. Nå viser en forskningsrapport fra den Hollandske forskeren og sosiologen Ruud Koopmans som er publisert i en nyutgitt bok, «Het verfallen huis van de islam/islams forfalte hus» at vår kjære kollega fra Dansk Folkeparti har rett. Det finnes ingen solskinnshistorier og lysende eksempler at store islamske folkegrupper lar seg integrere, dette i følge sosiologen Koopmans. Han har i over 20 år forsket på integrasjon og assimilasjon av muslimer i Europa. Han kan ikke vise til et eneste land hvor disse kulturfremmede har latt seg integrere. Årsaken finner han i den islamske religionen. «Islamsk fundamentalisme i hjemlandene er en vesentlig årsak til manglende integrasjon blant muslimer i vestlige land».

I et intervju med den danske avisen Berlingske sier han at det ikke er mulig å integrere muslimer da betydelsen av koranen er det største integrasjonshinderet. Han fortsetter: «Over 65 % av muslimene er overbevist at de islamske lover og regler er viktigere enn lovverket i landet som de er gjester i. Jeg kommer til konklusjonen at den islamske verden ligger langt bak resten av verden når det gjelder demokrati, menneskerettigheter, politisk og økonomisk».

Hatkriminalitet, ref. §185?
«Koran, Sure 2: al-Baqara 191: Og drep de hvor dere treffer de og fordriv de slik de har fordrevet dere fordi forfølgelse er værre enn å drepe! .... Når de kjemper mot dere, drep de. Det er lønnen for de ikke-troende».
Den uredde sosiologen Koopmans blir for sine veldokumenterte studier trakassert fra godmennesker på høyresiden og den asosialistiske venstresiden, men dette er jo kjent taktikk. Hvis kartet ikke stemmer med terrenget, forandrer vi terrenget. Koranen forbyr integrasjon for muslimer og vil fortsatt forbli en utopi for realitesfornektere og asosialistene.

De siste 30 dagene var det 113 terrorangrep fra muslimer. Når vil Erna kondolere ofrene og deres familier?

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!