header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

multikultur aarsak til massakrenMultikultur er en forbrytelse mot menneskeheten.

Det finnes en enkel regel: Jo mer tvungen multikultur, jo mer rasisme. Der kan våre samfunns-eksperimentsorakler og sosialingeniører indoktrinere, syte og klage som de vil. Dette vil aldri gå bra!

Vi publiserer her en artikkel fra Eva Marie Michels som treffende skriver over multikultur og diversitet:
«Nesten alle kommentarer til Christchurch-massakren tar ikke opp det egentlige problemet. Krokodilletårene som blir felt blir fulgt opp av forslag for hvordan vi kan leve i et multikulturelt samfunn. Årsaken til massakren er multikultur. Dette er en ideologi som ikke er mindre brutal enn kommunismen. Denne ideologien prediker et humant samfunn, men virkeligheten er stikk motsatt. De dehumaniserer samfunnet, for deretter å fjerne menneskene fra sin kulturelle identitet. Mennesker uten identitet har et potensial til å bli monstre. Muslimer som vokser opp i vestlige samfunn er mer radikale enn de som lever i sin naturlige kulturkrets. Derfor har det blitt foretatt brutale angrep av vanvittige massemordere som forfekter ideologiske syke ideer. Terroren i New Zealand, Brussel, Bataclan, Madrid, Stockholm etc, har vist multikulturens sanne ansikt. Denne morderiske multikulti-ideologien som de siste 50 årene har spredd seg over hele verden bekrefter gjennom krokodilletårerene at de ikke har lært, eller vil lære at dette eksperimentet er mislykket. Når moralapostlene også arbeider for ødeleggelsen av den seksuelle identiteten kan man spå at massakren i Christchurch ikke blir den siste».

FMI er enig i analysen så langt, men er ikke enig i uttalelsen om at muslimene i vestlige samfunn er mer brutale enn muslimer i sine hjemland. Det viser de 813 drepte de siste 31 dagene, da ingen av disse terroraksjonene fant sted i et vestlig land. Men i går fikk vi igjen bekreftelsen på at terroren vil øke da den muslimske tyrkeren kaldblodig drepte 3 uskyldige og såret flere i Holland. Blir interessant om multi-kulti juntaen vil kondolere ofrene eller påpeke at samfunnet ikke har gjort nok for å integrere muslimen, men vi siterer videre:

«Og disse (multi-kulti juntaen) har manipulert politikk og media at kjønn utover de to normale og menneskeblanding er bra og det trenger vi. Hvorfor ble det aldri spurt om? Med vår evolusjon og vår hjerne som er formet til en konkurransekamp vil ikke godta dette fordi dette setter mennesker i en stadig «fiende-konkurranse-stress». Videre er hjernen programmert til samhørighet med sine egne, men dette forstår ikke poststrukturalistene, og konsekvensen er at verden ødelegges.»

«De «rasistiske» hendelsene er et symptom for denne effekten og det blir ikke bedre med diversitet. Det fungerer ikke. Hvor mange døde trenger vi, hvor mye bråk, aggresjon og vold er nødvendig før sosialvitenskapen, politikere og journalister innser at multikultur og diversitet ikke fungerer, og slett ikke når det blir tvunget igjennom. Dette eksperimentet er mislykket, da det egentlig ikke er et eksperiment fordi et eksperiment forutsetter at noen analyserer og trekker konklusjoner. Vi vil se flere døde.»

Multikultur og diversitet står til tjeneste for multiliberalistene som et instrument for ødeleggelsen av nasjonalstater og deres homogene folk. De bedriver en kaospolitikk. Fremmedkulturelle representerer en invasjonsarme. Vi opplever et folkeselvmord. Multikultur fungerer ikke. Flere angrep og brutale drap er forprogrammert.

Til slutt: Britiske elitetropper har i den syriske byen Baghuz funnet hodene til 50 jesidiske kvinner som var hushjelp og sexslaver til terroristene og deres familier i IS. Da det ikke var «hvite rasister» har denne hendelsen ingen relevans for hjemlig systemmedia, da dette bare har regional interesse. Men å presentere tårevåte reportasjer for at kulturfremmede is-kvinner med barn skal hentes til Norge er systemkonform «journalistikk». Sov fortsatt godt!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1587 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015