header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

afrika kan ikke reddesUSA innser at de ikke kan bekjempe islamsk terror.

Nå kommer den neste menneskeinvasjonen og denne spådommen kommer fra General Marcus Hicks, sjef for US Special Operations Commans Africa. Han har bedt president Trump om å redusere amerikanske tropper i Afrika og han sier: «Dette kontinentet er tapt og kampen mot islam i Afrika kan vi ikke vinne.»

Denne generalen er iallfall klokere enn hele regjeringen Solberg tilsammen som fortsatt sender Norske soldater til alle verdenshjørner for å beskytte freden og innføre sin form for demokrati. Millionvis av norske skattekroner kastes regelrett bort til islam-infiserte stater som allerede kan betegnes som fortapte. Hvis Norge var fornuftig hadde de heller støttet et land som Angola som har forbudt koranen og islam, eller stoppet all u-hjelp til dette kontinentet. La de forskjellige islamist-gruppene og folkeslagene der greie seg selv. Problemet vil løse seg selv. Ikke ta imot en eneste neger som flyktning og de svarte som er her må vi sende hjem.

I dag har USA over 6000 soldater og cirka 1000 Pentagon-medarbeidere på det afrikanske kontinentet. De fleste utdanner lokale militærkrefter eller hjelper til med andre sikkerhetsstrukturer. «Jeg sier på dette tidspunktet, dette kan vi ikke vinne og en tilbaketrekning er naturlig når vi ser perspektivene», sitat, General Marcus Hicks. Sahel-området og vestkysten av Afrika er tradisjonelt befolket av muslimer. På tross av internasjonalt arbeid sprer Al-Kaida og IS tilhengerne Boko Haram seg som en pest. Ikke en dag går uten at islam-fanatikerne er i direkte krigshandlinger i Niger, Chad og Mali. Kampen om naturressursene i Nigeria, ett av de største landene i Afrika med en befolkning nesten så stor som i EU, stopper ikke, snarere tvert i mot. Terroren fra islamistene om å vinne denne krigen intensiveres uten at den vestlige verden kan bidra med noen ting. La de greie seg sjøl.

Nils Pettersen
Oslo, 31.3.2019

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 75 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015