afrika kan ikke reddesUSA innser at de ikke kan bekjempe islamsk terror.

Nå kommer den neste menneskeinvasjonen og denne spådommen kommer fra General Marcus Hicks, sjef for US Special Operations Commans Africa. Han har bedt president Trump om å redusere amerikanske tropper i Afrika og han sier: «Dette kontinentet er tapt og kampen mot islam i Afrika kan vi ikke vinne.»

Denne generalen er iallfall klokere enn hele regjeringen Solberg tilsammen som fortsatt sender Norske soldater til alle verdenshjørner for å beskytte freden og innføre sin form for demokrati. Millionvis av norske skattekroner kastes regelrett bort til islam-infiserte stater som allerede kan betegnes som fortapte. Hvis Norge var fornuftig hadde de heller støttet et land som Angola som har forbudt koranen og islam, eller stoppet all u-hjelp til dette kontinentet. La de forskjellige islamist-gruppene og folkeslagene der greie seg selv. Problemet vil løse seg selv. Ikke ta imot en eneste neger som flyktning og de svarte som er her må vi sende hjem.

I dag har USA over 6000 soldater og cirka 1000 Pentagon-medarbeidere på det afrikanske kontinentet. De fleste utdanner lokale militærkrefter eller hjelper til med andre sikkerhetsstrukturer. «Jeg sier på dette tidspunktet, dette kan vi ikke vinne og en tilbaketrekning er naturlig når vi ser perspektivene», sitat, General Marcus Hicks. Sahel-området og vestkysten av Afrika er tradisjonelt befolket av muslimer. På tross av internasjonalt arbeid sprer Al-Kaida og IS tilhengerne Boko Haram seg som en pest. Ikke en dag går uten at islam-fanatikerne er i direkte krigshandlinger i Niger, Chad og Mali. Kampen om naturressursene i Nigeria, ett av de største landene i Afrika med en befolkning nesten så stor som i EU, stopper ikke, snarere tvert i mot. Terroren fra islamistene om å vinne denne krigen intensiveres uten at den vestlige verden kan bidra med noen ting. La de greie seg sjøl.

Nils Pettersen
Oslo, 31.3.2019

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.