header

Foto over: Wikipedia.orgpaaskeliljer 3

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Artikkelen er skribentens egne meninger.

homoFrastøtende! «Det er noe som ikke stemmer i denne verden».

Bestemor fødte barn for sin homofile sønn!

Bakgrunnen til denne perverse handlingen som fant sted i Nebraska, USA og som ble offentliggjort for noen dager siden er at hennes homofile sønn, Cecile og hans partner, Elliot ønsket seg et barn. Pappaene til dette uskyldige pikebarnet som ble født sist uke ble muliggjort ved at søsteren til Elliot spanderte et egg og bestemoren ble kunstig befruktet. Hvem av homoene som spanderte sæden til denne horrorhandlingen er ikke klart. Denne perverse handlingen må betegnes som direkte unaturlig, sykt og kvalmt!

På Facebook viser homoene stolt frem sin nyfødte datter og sier at fødselen forløp uten komplikasjoner. Jubelstormen uteble og flertallet av kommentarene var preget av sjokk og negative beskrivelser:

«Denne gamle kvinnen som har født sin sønn, hvem er det? Bestemor eller mamma? Jeg spør meg selv hva barnet vil føle når det vokser opp og finner ut at mammaen er bestemoren. Hva som er naturlig og fint er ikke fint eller naturlig lenger. Jeg har virkelig nok av alt».

«Hva med denne stakkars babyen som når hun blir voksen finner ut at hennes bestemor er hennes mamma, men egentlig er det hennes tante som er hennes mamma. Det er noe som ikke stemmer i denne verden».

Jeg sier bare Sodoma og Gomorra! Dette er bare ekkelt og sykt fra de egoistiske homoene. Leger som støtter slike perverse unaturligheter skulle mistet lisensen, men dette dekatente samfunnet tolerer og oppfordrer til unaturligheter. Jeg er ikke Scharia-tilhenger, men her ønsker jeg hele banden en ferietur til Brunei og er villige til å donere penger til disse skapningene. Jeg går og spyr!

Nils Pettersen
Oslo, 4.4.2019

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Surnadal
Torsdag 30. mai 2019


Aktivisme i Gudbrandsdalen
Mandag 27. mai 2019


Flygeblad i Aure
Torsdag 9. mai 2019


Flygeblad i Ski
Torsdag 9. mai 2019


FMI i Molde og på Aukra
Onsdag 17. april 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 95 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015