header

Foto over: Wikipedia.orgpaaskeliljer 3

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

flyktningsunamiHvis omfolkningen fortsetter er realiteten at hvite snart er en minoritet på sitt eget kontinent.

Over 730 000 kulturfremmede har EU siden 2015 hentet nær kysten av Nord-Afrika, dette i følge tall fra EU kommisjonen. EU har dermed fungert som en regelrett fergeforbindelse til Europa. I en rapport om innsatsen til EU som folkeutvekslere står det at «redningen av menneskeliv er for EU og medlemslandene nødvendig». Samtidig sier de at «NGOs har hatt en viktig rolle» og har vist ekte humanitær hjelp som ikke må bli kriminalisert. Vi henviser derfor til denne tidligere publiserte artikkelen.

Grunnet Italias fornuftige regjering måtte EU stoppe sin smuglervirksomhet for noen dager siden fordi man ikke ble enige om et system for en omfordeling av de fremmede. EU nøyer seg nå med overvåking fra luften. Selvsagt kom det kritikk fra FN (UNHCR) om at menneskesmuglingen er innstilt, men det var jo som forventet. Det må være ubehagelig for eurokratene som sitter i sine klimatiserte kontorer med megalønninger fjernt fra folkeviljen og motta denne kritikken fra sine herrer i New York. Vi bare venter på at disse NWO-kriminelle (New World Order) i Brussel fortsetter planen til det usynlige imperiet hvor målet er masseimport av minst 200 millioner negre frem til år 2050. Det er bare utrolig at Ola Nordmann fortsatt stemmer på parlamentariske politikere og partier, men en dag blir nok regningen presentert også for realitetsfornekterne.

Vi oppfordrer alle til å besøke følgende sider og se hvilke skip som beveger seg mot grensen til Libyas territorial-farvann for å importerer nye sosialturister til Europa: www.vesselfinder.com og www.marinetraffic.com.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Surnadal
Torsdag 30. mai 2019


Aktivisme i Gudbrandsdalen
Mandag 27. mai 2019


Flygeblad i Aure
Torsdag 9. mai 2019


Flygeblad i Ski
Torsdag 9. mai 2019


FMI i Molde og på Aukra
Onsdag 17. april 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 127 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015