header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Kilde: Ritzau/Dagbladet Information den 4. August 2010. Fremhævelse: PVJ.

vintherjensen-2I en  Ritzau-meddelelse den 4. August, bringer Socialdemokraternes integrationsordfører Henrik Dam Kristensen  nogle bemærkninger til Dansk Folkeparti´s udmærkede forslag om, at standse indvandringen fra ikke-vestlige lande.

Her er der ikke noget nyt. Det er den samme ”sang” vi hørt igennem snart 20 år. Henrik Dam Kristensen skriver følgende:
”Man kan slet ikke standse indvandringen fra ikke vestlige lande, sådan som Dansk Folkeparti foreslår. Og det er heller ikke nødvendigt. – Det er en fejlvurdering. Der er masser af folk fra ikke vestlige lande, der passer deres arbejde hver dag.”

Han kritiserer samtidig  Dansk Folkeparti for med deres forslag – i forlængelse af forslaget tidligere på sommeren om at ændre 24- års reglen  til en 28- års regel blot går efter at få indvandrere og udlændinge på dagsordenen. Herefter kommer den næsten automatiske svada, som Socialdemokraterne har brugt de seneste mange år.

Læs blot følgende:
” – Og det dækker  jo blot over, at regeringen og Dansk Folkeparti ikke har formået at få integrationen til at fungere.” Dam Kristensen henviser til problemer med ghettoer og parallelsamfund. Der ifølge ham, er en række problemer på det område, og det er her, man burde tage fat.

Man må spørge Henrik Dam Kristensen, hvor mange årtier vil Socialdemokraterne bruge på en integrationspolitik, der ikke flytter sig ud af stedet, - men tværtimod bliver ringere for hver dag der går. Bemærkningen om, ”at man slet ikke kan standse indvandringen fra ikke vestlige lande” fortæller jo, at Socialdemokraterne helt har opgivet nationalstaten,  for en nationalstat, bestemmer jo suverænt selv, hvor mange tilflyttere man ønsker til landet.

Men nu ved man det.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 185 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015