header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

libya truer europaNå må disse ikke-velkomne stoppes med makt.

Kaoset i Libya etter Norges og Natos terrorbombing
Etter den folkerettsstridige krigen i Libya hvor også norske kampfly aktivt bombet sivile mål ble Gadaffi 2011 styrtet. Årsakene til terrorhandlingene fra Norge og Nato mot et suverent land var bl.a. at Gadaffi ønsket å innføre en egen valuta og binde denne opp mot oljetransaksjoner uavhengig av Dollar og USAs innflytelse.

Folkevandringene og borgerkrigen som fulgte eskalerer i disse dager og hovedstaden Tripoli hvor den internasjonalt innsatte presidenten, al- Sarradsch blir angrepet av opprørslederen og generalen Haftar. Interessant er hvem det internasjonale samfunnet støtter i denne konflikten. Presidenten støttes av FN, noen EU land som Italia. General Haftar flyktet i 1987 fra Libya med hjelp av CIA til USA, ble amerikansk statsborger og arbeidet flere år for CIA. Han støttes indirekte av USA og målet til amerikanerne er å installere han som regjeringssjef, akkurat slik de gjorde med Egypts President Al-Sisi. Rotschild-slaven Macron og Frankrike støtter også opprørslederen da deres interesse ligger i en fortsatt plyndring av oljerikdommene.

Politisk instabilitet tilsier en masseflukt av over 800 000
Presidenten al- Sarradsch bruker nå direkte trusler for økt anerkjennelse og støtte. «Følgende vil passere hvis instabiliteten fortsetter: 800 000 illegale migranter som oppholder seg i Libya vil bli tvunget til å reise over Middelhavet til Europa. Blant disse 800 000 er det mange kriminelle og terrorister». Dette bekrefte også FNs spesialutsending Ghassan Salamé som sier at fremtiden til Libya står på spill og at utenlandske aktører ikke bør gripe inn aktivt i kamphandlingene eller forsyne konfliktpartene med våpen og ammunisjon for dette vil sette landet i brann. Han advarer også innstendig om at «hvis konflikten fortsetter vil mennesker flykte og ruten over Middelhavet til Europa er da en av veiene». Ja, hva skal regjeringen nå gjøre etter folkerettsstridig å ha terrorbombet et land i fillebiter uten å bidra til videre oppbygging. Sende globalistforkjemper Ine Eriksen, tidligere skoselger Siv Jensen og venstres åker-maskin ned dit så de kan forklare hvordan partene skal løse konflikten som de aktivt bidro til? Vi Europeere skal iallefall ikke la oss presse av utsagnet om at over 800 000 rasefremmede vil storme Europas yttergrenser. Innfør bevæpnete styrker med fullmakt til å stoppe ethvert forsøk på å invadere Europa med våpenmakt og temporært fjerne retten til asyl fra Norges lover.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 241 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015