header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

svensk venstreekstremistHvorfor publiserer ikke PeST en trusselrapport over norske venstreekstremister?

Svensk systemmedias fremste talerør, Sveriges Radio melder at en svensk venstreekstremist ble pågrepet med et stort antall våpen og politiuniformer i sin leilighet. Politiet sier i en uttalelse at en «grov forbrytelse» var planlagt.

Ingen «høyreekstrem», ingen zionist-Breivik, men en fra den politiske venstresiden står for retten. Politiet pågrep den 32-åringen allerede i 2018 og hjemme hos ham ble det beslaglagt flere stormgevær av typen AR-15. Alle våpnene var ladet og funksjonsdyktige. Skremmende nok ble det også funnet politiuniformer. Hva planla denne sosialisten fra den politiske venstresiden? Et terroranslag på nasjonalister og frihetskjempere som aktivt kjemper for sitt folk og sitt fedreland? Ingenting er utelukket etter flere feige angrep – foreløpig bare med knyttnever, kniver og slagvåpen – mot oss nasjonalister både i Sverige og Norge. Bare i 2018 ble det begått over 20 registrerte angrep på norske sannhetssøkende personer, antall ikke anmeldte angrep er ikke kjent.

Politiets etterforskningsleder Petra Schøninger påpeker at våpnene ble funnet allerede sommeren 2018. Politiet regnet først med at våpnene kunne knyttes mot fremmedkulturell gjengkriminalitet, men nå står en venstreekstremist i retten. Denne venstre-terroristen må nå forklare hvordan han har fått tilgang til og hvorfor han hadde flere våpen og politiuniformer. Hva han planla er uklart, men som sosialistene alltid propaganderer er motivene for et anslag på politisk annerledes tenkende – altså objektivt opplyste nasjonalister – nærliggende. Politiet bekrefter at terroristen har de beste forbindelsene til den venstreekstremistiske siden i Sverige, hvilket betyr også til norske venstreekstremister. Finnes det her en forbindelse til anti rasistisk senter, afa, rødt, mdg, sv og arbeiderpartiet? PeST har foreløpig ikke uttalt seg, men vi er spente på hva dette organet nå vil publisere over farenivået som utgår fra norske anti-demokratiske krefter på venstresiden. Sverige er jo som Norge kjent for et sosialistisk nettverk som omfatter klare voldelige krefter med de beste forbindelser i den nok bestående samfunnsstrukturen.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet! Kontonr.:0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 237 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015