header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Den norske kirkes våpenDen norske kirkes våpenskjold. Bildt: Wikimedia commons.

Etter at Biskop Helga Byfuglien sto på preikestolen i Nidarosdomen 2. påskedag, bare ett døgn etter den forferdelige terroraksjonen på Sri Lanka, og der hun ikke nevnte ofrene for terroristenes massedrap med ett ord, men kun var oppatt av hvordan man skulle sikre at IS- barna i Syria skulle få tillatelse til å "komme hjem" til Norge, ja da er vel det meste sagt om både dette kvinnemennesket og den kirka hun representerer? Har denne dama og hennes kolleger intet lært eller hørt eller prøvd å sette seg inn hva IS egentlig representerer? Eller går alt bare på rent føleri og "gode" intensjoner?

For undertegnede er det komplett umulig å forstå at biskoper og politikere går hånd i hånd og ønsker disse avskyelige kvinnelige terroristene og deres avkom velkommen til Norge. Særlig når vi har sett hva disse kvinnene og barna har vært vitne til og t.o.m. selv påført andre mennesker, bare fordi de ikke passet inn i kalifatet i Syria. Ja der halshugginger og andre grusomheter begått av IS-terrorister pluttselig er snudd til omsorg og omtanke for de samme massemorderne. Har folk innefor Kirkens Nødhjelp, KrF og andre politiske partier gått helt av hengslene?

Dersom noen av disse barna til terroristene er blitt helt alene i verden, så får vi heller sørge for deres trygghet der de befinner seg. Men til Norge skal de IKKE! Mange av disse barna har trolig andre slektninger som er i live, der de vil kreve å få komme til Norge på såkalt "familiegjenforening" - et triks for å få unge livsfarlige terrorister på plass i Norge. Og som er skavet for følelser og empati, og som dreper med stor glede, slik de er opplært til. Ikke til å tro at flere innenfor KrF er så uansvarlige at de snakker varmt om at her må vi tenke på de "stakkars mødrene" - og hente dem "hjem" til Norge!

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Altså, disse avskyelige onde kvinnene, som kun har hat og forakt både for nordmenn og Norge. Og der de for lengst har vendt det norske og hele det vestlige samfunn ryggen. Der de frivillig sluttet seg til den verste terrorgruppen vi noen gang har sett på denne jord. Og så, så skal altså disse dobbelmoralistene i Den Norske Kirke og KrF, ta imot denne avskyelige bærmen. Og redde dem og påføre Norge denne ideologien som de står for? Har de blitt hakkende gale nå?

Ja, det skulle vært interesant å vite hva syriske og irakiske kristne og yesidier ville si til norske gråtemenn og venstrevridde kvinner, og som bryr seg så mye om barn av de som de har drept, terrorisert, pint, torturert og lemlestet både deres familier og bekjente? Hvorfor heller ikke hente til Norge disse stakkars traumatiserte og ødelagte sexslavene som IS-terroristene herjet med, istedet for disse grusomme IS-kvinnene?

Man blir bare oppgitt og frustrert av alle tåper som er satt inn for å tjene dette landet. Ikke minst når man hører hvilke utspill fra lederne i KrF, der de klarer å lire av seg av svada og ren uforstand. Skammelig at de kan kalle seg for kristne disse hyklerne, der forstavelsen "Kristelig" er som en hån mot de som virkelig er kristne og står for kristne verdier!

Og nå hører jeg at politiet i Oslo skal bevæpne seg på 17. mai. Men hva hjelper det? For den dagen da barnetog og musikere blir blåst til himmels på nasjonaldagen, av IS-terrorister som er importert og betalt milliardbeløp for - og det endelig går opp for våre faktaresistente og svikefulle politikere, at det var kanskje ikke så lurt likevel med "multikultur" ? Nei ikke før, og selv kanskje ikke da engang vil de forstå hva de har gjort Norge til? Men de bør i alle fall aldri komme å si, at det var ingen som advarte og sa ifra!

Men det mest sjokkerende er imidlertid denne kvinnelige Preses i Den Norske Kirke, Helga Byfuglien, ja som vektlegger hensynet til IS-terrorister og massemordere, mer en nedslaktingen av hennes egne trosfeller på Sri Lanka.

Og til slutt vil jeg minne denne biskopen om et ord fra Jeremias 5,21: "Hør dette, du uvettige folk som ikke har forstand, som har øyne, men ikke ser, og ører, men ikke hører"! Et eldgammelt visdommsord som disse hyklerne, fariserne og de falske dagens biskoper i DNK, snarest bør ta innover seg!

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 2.5.2019

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 302 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015