header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Artikkelen er skribentens egen ytring. FMI har således ikke noe samarbeid med partiet.

Logo PDK kompass 1Partiet De Kristne (PDK).

Hilser dere alle, og hadde håpet å sjøl være tilstede, men får heller satse på neste års landsmøte. Etter flere år som medlem av Frp og over 10 år som aktiv innenfor Demokratene og fylkesleder i Nordland, så måtte jeg bare gi opp også der, og heldigvis traff jeg Per Hansen, som fikk meg til å melde meg inn i PDK, et parti jeg har stor tro på!

Ja det er ganske surrealistisk å være vitne til hvordan BARE ÉN GENERASJON med politikere, godt hjulpet av medias medløpere har kastet både Norge og resten av Europa ut i et omtrentlig politisk kaos. Og dette landet er snart ikke til kjenne igjen, der man i de større byene nå føler angst og redsel for å oppholde seg.

Jeg skulle så gjerne overlatt det gamle gode og trygge samfunnet som jeg sjøl opplevde da jeg vokste opp - til neste generasjon - men det landet, det Norge som jeg kjente, det er er dessverre borte!

Det landet vi nå leverer fra oss, det er er et land der man snart ikke kjenner seg igjen i, der fremmedgjøringen, splittelsen, kriminaliteten og noe skremmende skjer midt iblant oss. Ja der man ikke føler seg hjemme lenger og hvor kaos og konflikter bare venter å bryte ut. Og det er et svik så stort at det er ufattelig at de ansvarlige som har vært med på forræderiet slipper unna og ikke stilles til ansvar for sine ugjerninger ved å ha lagt landet åpent for rov og ran!

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Jeg vil påstå at Norge og resten av Vest-Europa har iløpet av de siste 20-30 år blitt som en formidabel sump som truer med å drukne siste rest av demokratiske og sivilisatoriske grunnprinsipper hvor ytringsfriheten nærmest står i særstilling og ikke til å kjenne igjen, der det nå omtrent er umulig å få inn et leserbrev i avisene her nord, JA TRUET AV FASCISTISKE KREFTER fra alle kanter. Globale islamske og marxistiske mørke krefter (Ummahen) får det akkurat som de vil på kristen jord. Et MEGET FARLIG SPILL SOM GÅR VÅRE BISKOPER TOTALT FORBI!

Og den virkelig store faren i dagens begredelige situasjon, det er de vestlige politiske ledernes unnfallenhet og "appeasement" overfor islam som jeg ser på som den aller største trussel for vår framtid! Men denne unfallenheten gjelder langt ifra bare islam. Den gjelder nærmest over "hele fjøla" - ganske enkelt fordi hele politikken i Norge ser ut til å være mer styrt av FØLELSER OG FØLERI, enn av fakta, noe vi til stor grad ser fra Biskop Byfuglien som er blitt en meget farlig politisk biskop langt ute på venstresiden.

Ja vi er blitt et kvinne-samfunn, styrt av en kvinneregjering sammen med en haug av feminiserte "mannfolk" nedover i hele systemet. Vi er inne i en tid som kan sammenlignes med da Chamberlain kom tilbake med sitt papir "peace in out time" Fordi Norge har ingen ryggrad lenger! Alt går bare likesom på følelser, og da er vi på meget tynn is. Og man blir krenket for den minste ting, der det er forbudt å snakke sant om faren ved å ta "hjem" disse livsfarlige IS-kvinnene og barna som aldeles ikke er norsk!

I tillegg lar man hjernevaskede barn sette standard i klimapolitikken.Man velger å satse på "det gode i mennesket" fremfor å ta innover seg verdens virkelighet. Vi må hjelpe IS-barna "hjem" - vi må vise forståelse og toleranse for islam som brer seg som en virus over hele landet. Vi må dele vår velferd med de fattige som kommer hit fra Midt-Østen og Afrika. Og vi må kjøpe oss venner i EU OG FN, slik at vi alle kan samles og spise marsipankake dagen lang.

Men problemet er bare at virkeligheten fungerer ikke slik! Det bor ingenting godt i mennesket, står det i Bibelen! Vi kaver alle nemlig for vår egen overlevelse - noe som faktisk er naturlig, siden overlevelsinstinktet ligger dypt i oss alle. Dersom Norge og nordmenn skal overleve - da må vi ta innover oss denne VIRKELIGHETEN! Det nytter ikke å leve i en boble av føleri slik som vi gjør i dag.

OG TIL SLUTT vil jeg bare minne om noen ord som den greske filosofen Aristoteles kom med på sin tid: "TOLERANSE OG APATI ER ET DØENDE SAMFUNNS SISTE DYDER!"

ØNSKER DERE ALLE ET GODT OG BEGIVENHETSRIKT LANDSMØTE.

garfors 060914Amund Garfors
Narvik

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 219 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015