header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Artikkelen har tidligere vært publisert i Norge Er Vårt.

Muammar al GaddafiLibyas tidligere leder Muammar al-Gaddafi. Bildet: Wikimedia commons.

Da den Arabiske våren kom til Libya i februar 2011 hadde Muammar al-Gaddafi vært diktator der helt siden militærkuppet i 1969. I 1970- og 1980-åra støttet han diverse terrorgrupper som PLO, IRA, Svart september, og han drepte dissidenter, også de som var i eksil.

Gaddafi hadde også sine positive sider. Han var ikke noen fanatisk islamist og han skrev den grønne boka om sin politiske filosofi. Jeg har ikke lest den, men er blitt fortalt at også den røde Norske nisselua er omtalt der. Den Afrikanske union var også Gaddafi sin idé.

Libya var et bra land å leve i, men så kom den Arabiske våren etter velkjent oppskrift fra muslimenes store Satan; USA. Først destabilisere, så angripe. I en Amerikansk rockesang heter det: Do hva faen du vil, but dont you, step on my blue suede shoes. I dette tilfellet var petrodollaren blue suede shoes.

Da den Arabiske høsten var over i 2011 lå Libya i ruiner og det var kaos og kriminalitet i stort omfang. Et perfekt sted for IS som nå visstnok ruler der. Det sies at IS har overtatt et lager med Uranium og at de også har sennepsgass og nervegassen Sarin.

Ahmed Gaddaf al-Dam, som er fetteren til Muammar al-Gaddafi er i eksil i Kairo og advarer mot det som nå skjer i Libya. Libya er et transittland for Afrikanere som vil til Europa. Islamistgrupper vil samle immigranter i leirer og gi de militær trening, samt fortelle de om Allah, himmelen, jomfruer og alt det der. Han sier videre at det kan forventes minst 500000 (!) immigranter fra Libya i 2015, og at det vil være fra 10 til 50 terrorister i hver tusen. Hvis vi tar det minste tallet 10, blir det fem tusen terrorister. Terroristene vil spre seg over hele Europa og i løpet av et år eller to får vi et nytt 11. september.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Fremtiden er det vanskeligste det går an å spå om, men jeg er sikker på at Ahmed Gaddaf al-Dam vet hva han snakker om.

Hva gjør så Europeiske statsledere med dette? Jeg gjetter at de bare vil bortforklare situasjonen med; for lite bevis, Gaddafi-klanen vil overta Libya igjen og bla bla bla.......
Jeg er ikke engang sikker på at de vil våkne den dagen katastrofen er et faktum. Det er til å få fnatt av.

saetherOlav Sæther
Kristiansund

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 110 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015