Artikkelen har tidligere vært publisert i Norge Er Vårt.

Muammar al GaddafiLibyas tidligere leder Muammar al-Gaddafi. Bildet: Wikimedia commons.

Da den Arabiske våren kom til Libya i februar 2011 hadde Muammar al-Gaddafi vært diktator der helt siden militærkuppet i 1969. I 1970- og 1980-åra støttet han diverse terrorgrupper som PLO, IRA, Svart september, og han drepte dissidenter, også de som var i eksil.

Gaddafi hadde også sine positive sider. Han var ikke noen fanatisk islamist og han skrev den grønne boka om sin politiske filosofi. Jeg har ikke lest den, men er blitt fortalt at også den røde Norske nisselua er omtalt der. Den Afrikanske union var også Gaddafi sin idé.

Libya var et bra land å leve i, men så kom den Arabiske våren etter velkjent oppskrift fra muslimenes store Satan; USA. Først destabilisere, så angripe. I en Amerikansk rockesang heter det: Do hva faen du vil, but dont you, step on my blue suede shoes. I dette tilfellet var petrodollaren blue suede shoes.

Da den Arabiske høsten var over i 2011 lå Libya i ruiner og det var kaos og kriminalitet i stort omfang. Et perfekt sted for IS som nå visstnok ruler der. Det sies at IS har overtatt et lager med Uranium og at de også har sennepsgass og nervegassen Sarin.

Ahmed Gaddaf al-Dam, som er fetteren til Muammar al-Gaddafi er i eksil i Kairo og advarer mot det som nå skjer i Libya. Libya er et transittland for Afrikanere som vil til Europa. Islamistgrupper vil samle immigranter i leirer og gi de militær trening, samt fortelle de om Allah, himmelen, jomfruer og alt det der. Han sier videre at det kan forventes minst 500000 (!) immigranter fra Libya i 2015, og at det vil være fra 10 til 50 terrorister i hver tusen. Hvis vi tar det minste tallet 10, blir det fem tusen terrorister. Terroristene vil spre seg over hele Europa og i løpet av et år eller to får vi et nytt 11. september.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Fremtiden er det vanskeligste det går an å spå om, men jeg er sikker på at Ahmed Gaddaf al-Dam vet hva han snakker om.

Hva gjør så Europeiske statsledere med dette? Jeg gjetter at de bare vil bortforklare situasjonen med; for lite bevis, Gaddafi-klanen vil overta Libya igjen og bla bla bla.......
Jeg er ikke engang sikker på at de vil våkne den dagen katastrofen er et faktum. Det er til å få fnatt av.

saetherOlav Sæther
Kristiansund