header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

lykkeonskning ramadan hoyre

Screenshot Høyres facebook-side.

Ser at partiet Høyre med Erna Solberg som partileder og Norges statsminister gir sine lykkeønskninger til muslimer i Norge på Høyre sin facebook side! Her er et lite utdrag om hva hun og sitt parti ønsker lykke til med.

LES, TENK ETTER SELV!

I følge islamske tradisjoner skal ikke muhammedanere verken drikke eller spise når solen er oppe. Under hele Ramadan. Ramadan betyr ikke bare faste, men «forberedelser». Gode muhammedanere skal studere Koranens skrifter, under Ramadan.

Som bakgrunn for å bli inspirert og motivert for å kjempe for den totalitære ideologien som islam representerer, gjennom en pågående religionskrig eller krig mellom sivilisasjoner, kalt djihad, som praktiseres på flere måter. Som har pågått i 1397 år. Faktisk. Derfor blusser djihadiske terrorangrep opp i forbindelse med Ramadan, hvert år.

En indiskfødt islamsk forsker som forsket på folketallets utvikling i nettopp India, kom frem til at folketallet i India falt med over 200 millioner menneske (de ble drept). Målt fra tidspunktet før den islamske invasjonen, og etter kampene var opphørt.

Utenom dette så regner flere anerkjente forskere at cirka 270 millioner menneske har blitt drept på bestialske vis, inspirert av den islamske totalitære krigsideologien, fra Koranen. Som altså er langt mer dødelig enn kommunismen, nasjonalsosialismen og fasismen, tilsammen.

Islam er en monokultur som ikke aksepterer andre kulturer og religioner. Slik som vi ser den blir praktisert den dag i dag, både i Tyrkia, Egypt, Saudi Arabia, Iran, Irak (ref. IS), Afganistan, Pakistan, Yemen, «Palestina».

Det er Sharia som gjelder – ikke de allmenne menneskerettighetene – i samtlige islamske land. Dertil er det dødsstraff for å forlate islam, i flere islamske land. Ex-muslimer har mye fakta å fortelle om hvordan de har opplevd «fredens religion» i sine egne liv.

Når nå Ramadan i år starter 5. mai, ti dager tidligere enn i fjor, så starter altså fire uker «Koranstudier», hvor de mer skriftlærde imamer, bl.a. forkynner jihad, som den eneste islamske «direkte veien til himmelen». Og gjennom mer enn 100 hatske «Sverdvers», oppfordrer til blodig krig mot «oss vantro».

Under Ramadan så styrkes de i sin tro på at Sharia er bedre enn Vestlig demokrati. De politikerne som går ut og støtter Ramadan, bør nok studere litt mer om saken. Ramadan, med matorgier etter solens nedgang, er ikke like uskyldig som julen, Erna. Ramadans faste handler om personlige offer, for å motivere seg til kamp mot oss. Ved å studere Koranen og de hellige skrifter, inkl. 100 svært farlige sverdvers.

Verden hadde definitivt blitt et bedre sted, uten denne Koranen. Personen som i Danmark brenner en Koran, har blitt stengt ute av «Faszistbook». (Benytter anledninga; Emigrer først som sist til «www.MeWe.com». Koranen er hatbok nr. 1 i verden, og årsak til hundrevis av millioner drepte. Og årsak til ufrihet og intern terror blant sine egne, med kvinneundertrykkelse, flerkoneri, barnemishandling, omskjæring og tvangsekteskap som faste ingredienser i livet.

Ex-muslimene har gitt oss viktige bidrag. Det har også flere forfatter, norske, som Hege Storhaug, og flere andre. Flere tyske forfattere har dokumentert islams farlige ideologi, og britiske, inkl. Rushdi. Selv Churchill hadde mange sterke kommentarer om islam som farlig ideologi.

Politikerne våre bryr seg lite om fakta, og de finner det opportunt å ønske lykke til med Ramadan. Støre går garantert ut med gratulasjoner, på Twitter og FB, som Araberpartiets høvding, hånd i hånd med djihadia.

Islam inngår i kulturmarxistenes farlige ideologiske verden, for å knekke våre kristne verdier og kultur. Politikerne stikker hodene i sanden. Slik som Erna Solberg og Jonas Støre gjør.

Mens venstresosialistene og kulturmarxistene Knut Arild Hareide, Jonas Gahr Støre, Raymond Johansen og Erna Solberg og nestleder Sanner "sleiker imanene opp etter ryggen". Men ei rakrygga kvinne fra Ørskog, forteller «at ei spade er ei spade».

Og Arbeiderpartiet m.fl., setter rettssikkerheten for islamske terrorister, foran sikkerheten til nordmenn. Dette gjentar seg i år, om "IS barna". Vi hadde jo heller ikke så mye glede av Støres 10000 syriske «flyktninger», som ble til 30000. Eller «Støres Oktoberbarn». Hadde vi?

I mens har fredelige Norge fått Koranklosser i mange av våre flotteste bygater. Og politiet skal bevæpnes på vår Grunnlovsdag, 17.5.2019: for aller første gang. (Bevæpning av politiet på 17. mai har blitt gjort tidligere, red. anmrk.) Uten at politikerne våre er ærlige nok til at de går klart ut og forklarer HVORFOR! Svaret er jo åpenbart og enkelt: Pga. en totalt FEILSLÅTT MULTIKULTI POLITIKK. Med storimport av en islamsk kultur som utgjør en sikkerhetsrisiko for oss nordmenn.

Tilsvarende har venstresiden ødelagt vår Europeiske idyll, nå truer jihad og terror og såkalte svenske tilstander tiltar sterkt særlig i Oslo Øst, som snart er blitt «Osloistan»?

Islam har blitt likestilt med andre helt fredelige religioner. I en pågående sivilisasjonskrig mot vår avanserte og liberale vestlige kristenhumanistiske kultur.

Kirker brennes ned i hele Europa. Skoler og biler settes fyr på. Knivvold, voldtekter, utrygghet vokser proporsjonalt med økt import av islamister.

Og våre politikere og norske hovedmedia, MSM med NRK i spissen heier frem denne «steinalderkulturen», som altså baserer seg på Sharia, hat og vold, og ikke på våre allmenne menneskeretter og humanismen.

Derfor er våre politikere og medieeliten vår tids trojanere. Svikere av sitt eget folk. Landssvikere. Som har åpnet grensene gjennom schengen-avtalen og sluppet inn i vårt land en hærskare av fremmedkulturelle.

De økonomiske konsekvensene av en slik import, som SSB har kostnadsberegna til minst 4.1 millioner kroner per snute, er så astronomisk at vår egen velferd ikke bare er trua, men ofra på båten. Offentlige ytelser og pensjoner blir hvert år nedregulert.

For å finansiere en storstilt masseimport av nye araberpartivelgere.

Husk det, når det er valg til høsten og om 2 år.

Globalistene i EU og Norge bekjemper våre nasjonale demokratier og sitt eget folk.

Derfor må kampen være å kreve i neste periode, folkeavstemning om EØS, som da vil inkludere:
Nei til Schengen, slik at vi igjen kan ha kontroll på våre grenser
Nei til ACER
Nei til Global Compact
Nei til NAV for de som ikke er norske og bor i utlandet
Ja, til Norsk sjølstyre og norsk demokrati
Ja, til den norske Grunnloven, og ikke overstyring fra fremmede regimer som EU og FN.
Ja til en svært god Frihandelsavtale, som EFTA, vitterlig er.

Takk for oppmerksomheten.

Gudleiv Harrystad

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 43 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015