header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

hemmelighold nogo soner

Multikultur er folkemord.

Realitetsfornektelse
Hvorfor hemmeligholdes rapporten om No-GO-soner i Sverige? Politiet har utarbeidet en liste og detaljert oversikt over områder og bydeler som karakteriseres som direkte farlige å besøke. Betegnende nok er det i alle 23 områdene som nevnes i rapporten utgjør kulturfremmede majoriteten av innbyggerne og ikke uventet er selvsagt muslimer sterkt representert.

Det var svensk systemmedias «dårhus», svt som publiserte at rapporten om Ghetto-tilstandene i nabolandet var utarbeidet av politiet. I følge innslaget utøver svenske politikere press overfor politiet slik at rapporten ikke skal offentliggjøres. Noen av de svenske folkeforræderne begrunner dette med at hvis denne infame listen blir presentert vil man automatisk stigmatisere områdene og innbyggerne der. Andre Sverige-hatere i riksdagen påstår at listen ikke lenger er aktuell da alt er blitt mye bedre i enkelte områder og at kriminaliteten har minsket. Derfor er en publisering uønsket da det ikke gjenspeiler virkeligheten.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Den politisk korrekte pressetalsmannen for politiet, Jonas Bertrame-Linnè uttrykker seg også skeptisk til en offentliggjøring. Uttalelsen til systemets representant finner vi naturlig fordi det vil være urettferdig mot de som bor i såkalte sikre områder og de som ikke gjør det. Derfor må Sverige fortsatt degenereres for å øke kaos og vold, dette er tankegangen til folkefiendene om rettferdighet. En stadig større del av den svenske befolkningen lukker ikke øynene for realiteten slik etablissementet gjør.

Vi foreslår at enkelte deler av Nordens Kabul, Malmø og andre No-Go-soner defineres som sikre og som et strålende eksempel på vellykket menneskeimport for deretter å dele ut listen til politikerne med ønske om en interessant og lærerik helg der.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 271 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015