header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

imam menneskesmugling

Hvorfor straffes ikke menneskesmugling?

I Normandie er en imam tiltalt for menneskesmugling
De siste tiår har området rundt Calais i Frankrike vært et brennpunkt for menneskesmugling. Nå er en iman arrestert for aktivt å ha bidratt til at såkalte flyktninger, i all hovedsak negre, er blitt smuglet til England via Belgia og Frankrike.

Denne fluktruten er populær blant hordene av kulturfremmede som deretter forsøker å komme seg til Skandinavia. Imamen som selv nyter godt av fransk flyktningstatus og bedriver hatpropaganda i forskjellige moskeer, ble arrestert 30. april sammen med sine kriminelle medhjelpere.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Politiet kan bevise at flere smuglerturer er gjennomført, men antallet fremmede nevnes ikke, dette i følge systemmedia-avisen La Voix du Nord. Hovedforhandlingen skal finne sted 3. juni, men retten fant ikke grunnlag for å varetektsfengsle allah-tilbederen og hans nettverk. Rettsvesenet i Frankrike viser en unnfallenhet overfor menneskesmuglere og disse personene blir av godmennesker og systemmedia titulert som «flyktninghjelpere» som utfører humanitært arbeid. Befolkningen og politiets fortvilelse er stor. Tonen blant Refugees Welcome-idiotene er at imamen ikke har gjort noe galt, men naivistene evner ikke å se at i følge islam har den kriminelle imamen skadet de utroende. Dette passer inn i planen for allah.

Nils Pettersen
Oslo 14 Mai 2019

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 49 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015