printscreen sian ski

Printscreen SIAN.no

Undertegnede hadde den opplevelsen å overvære SIANs demonstrasjon på Øvre Torg i Ski lørdag 11. mai 2019. Det var en meget selsom opplevelse. (SIAN: Stopp Islamiseringen Av Norge.)

Da jeg kom hadde de fleste motdemonstrantene snudd ryggen til SIANs talere. Straks etterpå gikk så å si alle motdemonstrantene vekk – bare noen få stod igjen. Dette ble nok gjort for å vise SIAN at det var ingen som ville høre på dem. En av SIANs talere fortalte at mange av de som forlot stedet var lokalpolitikere i Ski.

Men ikke lenge etterpå vendte pøbelen tilbake med skrik og skrål. Alle var utenlandske. Noen jentunger på 7 – 10 år med hijab var også blant tilskuerne – skrikhalsene. Det var ingen grenser for hva disse demonstrantene kunne få seg til å si – hore var et velbrukt ord. Spytting på SIANs folk var regelmessig – det samme var eggkastingen. Politiet lot seg ikke affisere av det. Politiet brydde seg heller ikke om en motorsyklist som stod med «sirenene» på så det gjorde vondt i ørene – til tross for at jeg ba dem gripe inn.

Det var i det hele tatt mange som reagerte på politiets opptreden – de var åpenbart på motdemonstrantenes side. To fra publikum - som så ut som muslimer - konfronterte pøbelen etter at SIAN hadde dratt. Den ene ble slått av den verste rebellen. Han som ble slått fikk en halv time på seg til å forsvinne fra området – men jeg så senere at han ble innbrakt. Den andre ble også tatt til side og fikk også en halv time på seg til å komme seg vekk. Jeg ba om politimannens tjenestenummer – noe han meget motvillig oppga.

Jeg fikk tak i innsatsleder og fortalte han at politiet under hans ledelse gjorde en dårlig jobb – som fjernet de som tok til motmæle mot den aggressive pøbelen – og ikke de aggressive og kampklare innvandrerne. Da fikk jeg selv beskjed om å fjerne meg omgående.

Det er trist at landet er kommet i en situasjon hvor et svakt og feministisk politi ikke klarer å sette en stopper for skrikende, aggressive og kamplystne innvandrergjenger. Er det ikke snart på tide å stille våre politikere og dommere for riksrett? Jfr. Riksrett.no

jonstadOddbjørn Jonstad
Oppegård, 15.5.2019