Facebook logo

Det sosiale nettverket Facebook (FB) har for lengst inntatt en rolle som nettverket i utgangspunktet ikke var ment for. Etterhvert som FB i økende grad har blitt brukt som en platform til å formidle politiske ytringer, har "kloke" globalisthoder slått seg sammen for å hindre spredning av det frie ord gjennom nettverket.

F.eks. i 2015 ble forbundskansler Angela Merkel og FBs grunnlegger Mark Zuckerberg avslørt der de to hadde en fortrolig samtale om hva som kunne gjøres for å sensurere innvandringskritiske ytringer på FB (Norge er vårt nr. 2-15, s. 7).

FMI har også fått merke denne sensureringen. Da vi 16. mai la ut en artikkel om feiringen av 17. mai ble artikkelen også lenket til på FB med ingressen; "Landssvikerne og de fremmedkulturelle erobrerne voldtar Vårt Norge! Dette er resultatene etter over 40 år med påtvungen innvandring. Folket ble aldri spurt og de parlamentariske demokratene vanstyrer og ødelegger Norge!" Dette ble av FB definert som brudd på nettverkets retningslinjer og medførte sju dagers utestengelse av én av FBs administratorer.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Slik er det. Myndighetene er i panikkmodus. I hele Europa ser nå de "styrende" at befolkningen protesterer mot globalismen. De tar flere og flere grep for å stoppe protestene.

Når vi vet at FB ble opprettet av en person med navn "Zuckerberg" er det ikke så vanskelig å se sammenhengen.

Uansett; kampen fortsetter. Vi gir oss aldri!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI